سلام بچه ها کی حمله شروع میشه اصلاً حمله در کار است
حمله ی چی؟
حمله به کی؟
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]hamedacv[/b][/div][div]سلام بچه ها کی حمله شروع میشه اصلاً حمله در کار است :([/div][/quote]
حمله ی چی؟:|[/div][/quote]
حمله به کی؟
مثل اینکه بحث داره می ره به سمت باقالیها.........................................................................
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]چی شده؟؟!! چی میگی؟؟ اینجا چه خبره؟؟!!
:D
خواستم فضا عوض شه.:lol:[/div][/quote]
می خوای منم فضای تورو عوض کنم.............:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:x:x:x
اسپم ممنوع....!!!
فقط خودم اسپم میدم.!:twisted:[/div][/quote]
مثل اینکه بحث داره می ره به سمت باقالیها...........:lol:...............:lol:................:lol:...............:lol:................:lol:
مثل اینکه بحث داره می ره به سمت باقالیها.........................................................................
چی چی لیها؟!؟!
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
[quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]چی شده؟؟!! چی میگی؟؟ اینجا چه خبره؟؟!!
اسپم ممنوع....!!!
مثل اینکه بحث داره می ره به سمت باقالیها...........:lol:...............:lol:................:lol:...............:lol:................:lol:[/div][/quote]
چی چی لیها؟!؟!:|
:geek:
چی چی لیها؟!؟!
بیا خصوصی بگم چی چی ها
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]چی شده؟؟!! چی میگی؟؟ اینجا چه خبره؟؟!!
اسپم ممنوع....!!!
مثل اینکه بحث داره می ره به سمت باقالیها...........:lol:...............:lol:................:lol:...............:lol:................:lol:[/div][/quote]
:geek:[/div][/quote]
بیا خصوصی بگم چی چی ها
چی چی لیها؟!؟!
بیا خصوصی بگم چی چی ها
اوههههههههههههه
الان چه فوش و فوشکاری بشه تو خفوصی
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]چی شده؟؟!! چی میگی؟؟ اینجا چه خبره؟؟!!
اسپم ممنوع....!!!
:geek:[/div][/quote]
بیا خصوصی بگم چی چی ها[/div][/quote]
اوههههههههههههه
الان چه فوش و فوشکاری بشه تو خفوصی:D:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.