سلام دوستان من تازه کارم واسه همین موقع ثبت نام مکانو تصادفی زدم ولی الان که میخوام بدونم کجای نقشه قرار دارم تا به دوستام بگم مکان کجا بزنن(مثلا شمال غربم یاشرقم) تا نزدیک هم باشیم ولی نمیدونم کجا هستم
لطفا کسی اگه بلده راهنماییم کنه
با تشکر
سلام دوستان من تازه کارم واسه همین موقع ثبت نام مکانو تصادفی زدم ولی الان که میخوام بدونم کجای نقشه قرار دارم تا به دوستام بگم مکان کجا بزنن(مثلا شمال غربم یاشرقم) تا نزدیک هم باشیم ولی نمیدونم کجا هستم
با تشکر
با تشکر
تــــــو تاپــــــیک های قـــــــبلی هـــــست
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]forigner[/b][/div][div]سلام دوستان من تازه کارم واسه همین موقع ثبت نام مکانو تصادفی زدم ولی الان که میخوام بدونم کجای نقشه قرار دارم تا به دوستام بگم مکان کجا بزنن(مثلا شمال غربم یاشرقم) تا نزدیک هم باشیم ولی نمیدونم کجا هستم
با تشکر[/div][/quote]
تــــــو تاپــــــیک های قـــــــبلی هـــــست
برو تو نقشه .(عکس یه کره شکلی هستش .)
وقتی باز شد به طور پیش فرض شهرت میاد وسط .روشم کلیک کنی موقعیت جغرافیایی شو مینویسه سمت چپ.
حالا اگه اونو ببنی خودت متوجه میشی .مثلا محور x بر افقی یعنی شرقی و غربی و
محور y برا عمودی یعنی شمال و جنوب .
اگه یا مثبت هستش یا منفی.(x,y)
(11-,33-) یعنی جنوب غربی مثلا .
یا(43-و56) یعنی جنوب شرقی.
این مطلب در 1392/04/24 00:22:32 نوشته شده است و در 1392/04/24 00:23:07 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
برو تو نقشه .(عکس یه کره شکلی هستش .)
وقتی باز شد به طور پیش فرض شهرت میاد وسط .روشم کلیک کنی موقعیت جغرافیایی شو مینویسه سمت چپ.
حالا اگه اونو ببنی خودت متوجه میشی .مثلا محور x بر افقی یعنی شرقی و غربی و
محور y برا عمودی یعنی شمال و جنوب .
اگه یا مثبت هستش یا منفی.(x,y)
(11-,33-) یعنی جنوب غربی مثلا .
یا(43-و56) یعنی جنوب شرقی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.