برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟
برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟:?:
برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟
کد شهر احتمالا همون رتبه شهرت توی آمار قسمت شهر هاس
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]benroy[/b][/div][div]برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟:?:[/div][/quote]
اگه این طور باشه که کد شهر هی تغییر می کنه بینگو خان
bingo55521
benroy
والا ما هرچی نوشتیم پاک کردیم یعنی این قدر از تراوین می ترسید اون که جمع کرد رفت
اگه این طور باشه که کد شهر هی تغییر می کنه بینگو خان[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]benroy[/b][/div][div]برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟:?:[/div][/quote]
کد شهر احتمالا همون رتبه شهرت توی آمار قسمت شهر هاس[/div][/quote]
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]benroy[/b][/div][div]برای ارسال اطلاعات یک شهر در پیام، می توان نام شهر و یا کد شهر مورد نظر را درون tag مربوطه قرار دهید، ولی بدلیل تشابه اسمی بسیاری از شهرها باهم نمی توان از نام شهر استفاده کرد، اما کد شهر هم که مقدار یونیکی دارد را هم نمی توانم پیدا کنم! راهی وجود دارد که بتوان کد شهر های دلخواه خود را بیابم؟:?:[/div][/quote]
کد شهر احتمالا همون رتبه شهرت توی آمار قسمت شهر هاس[/div][/quote]
براستی ک حرفه بی منطقیست:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.