سلام.... سرور 16 رو به همه ی مدعئین بازی تبریک عرض مینمایم.
اونهایی که میگند سرور 16 میترکونم، دستاشون بالا...
چطوری شروع کنیم این سرور رو..... کسی طرحی داره در این باره که ما رو هم مطلع کنه؟؟؟
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
سلام.... سرور 16 رو به همه ی مدعئین بازی تبریک عرض مینمایم.:P
اونهایی که میگند سرور 16 میترکونم، دستاشون بالا...:!::!::!:
چطوری شروع کنیم این سرور رو..... کسی طرحی داره در این باره که ما رو هم مطلع کنه؟؟؟
سلام.... سرور 16 رو به همه ی مدعئین بازی تبریک عرض مینمایم.
اونهایی که میگند سرور 16 میترکونم، دستاشون بالا...
من که تو همین 15 هستم
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]سلام.... سرور 16 رو به همه ی مدعئین بازی تبریک عرض مینمایم.:P
اونهایی که میگند سرور 16 میترکونم، دستاشون بالا...:!::!::!:
چطوری شروع کنیم این سرور رو..... کسی طرحی داره در این باره که ما رو هم مطلع کنه؟؟؟[/div][/quote]
من که تو همین 15 هستم:)
تو گفتی و من هم باور کردم!
شوخی بود..... شنیدم که همه ی باتجربه ها تو این سرور جمع میشند... باتجربه منظورم فقط همین کسایی هستند که بیشتر از ما تو سرور های دیگه بودند... وگرنه اینطوری نیست... ولی به هرحال شنیده هام درستند یا نه؟؟؟
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
تو گفتی و من هم باور کردم!:P:P
شوخی بود..... شنیدم که همه ی باتجربه ها تو این سرور جمع میشند... باتجربه منظورم فقط همین کسایی هستند که بیشتر از ما تو سرور های دیگه بودند... وگرنه اینطوری نیست... ولی به هرحال شنیده هام درستند یا نه؟؟؟:?::?::!::!:
شوخی بود..... شنیدم که همه ی باتجربه ها تو این سرور جمع میشند... باتجربه منظورم فقط همین کسایی هستند که بیشتر از ما تو سرور های دیگه بودند... وگرنه اینطوری نیست... ولی به هرحال شنیده هام درستند یا نه؟؟؟
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]تو گفتی و من هم باور کردم!:P:P
شوخی بود..... شنیدم که همه ی باتجربه ها تو این سرور جمع میشند... باتجربه منظورم فقط همین کسایی هستند که بیشتر از ما تو سرور های دیگه بودند... وگرنه اینطوری نیست... ولی به هرحال شنیده هام درستند یا نه؟؟؟:?::?::!::!:[/div][/quote]
راس میگم مگه 15 چشه؟فقط بدیش اینه فلاته وگرنه خوبه
منم خیلی دوست دارم اس 16 رو بازی کنم چون اس 15خیلی خیلی دیر شروع کردم الا تازه شهر دوممو دیروز زدم سرور 16میخوایم بترکونیم
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]تو گفتی و من هم باور کردم!:P:P
شوخی بود..... شنیدم که همه ی باتجربه ها تو این سرور جمع میشند... باتجربه منظورم فقط همین کسایی هستند که بیشتر از ما تو سرور های دیگه بودند... وگرنه اینطوری نیست... ولی به هرحال شنیده هام درستند یا نه؟؟؟:?::?::!::!:[/div][/quote]
راس میگم مگه 15 چشه؟فقط بدیش اینه فلاته وگرنه خوبه[/div][/quote]
:|:arrow:
منم خیلی دوست دارم اس 16 رو بازی کنم چون اس 15خیلی خیلی دیر شروع کردم الا تازه شهر دوممو دیروز زدم سرور 16میخوایم بترکونیم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
سرور 15 با اینکه پول نداشتم یه اکانت خوب ساختم فروختم ولی اس 16 هم پول دارم هم که سوپر اکسپرس هس سوپر خوراکمه.
خدا کنه مثل سرور 14و15خز نشه بره پی کارششششششششششششش
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]سرور 15 با اینکه پول نداشتم یه اکانت خوب ساختم فروختم ولی اس 16 هم پول دارم هم که سوپر اکسپرس هس سوپر خوراکمه.:ugeek:[/div][/quote]
خدا کنه مثل سرور 14و15خز نشه بره پی کارششششششششششششش
سرور 15 با اینکه پول نداشتم یه اکانت خوب ساختم فروختم ولی اس 16 هم پول دارم هم که سوپر اکسپرس هس سوپر خوراکمه.
سرور 15 ول میکنی میری حالا میخوای تنها بری سرور16 بازی کنی نه؟؟؟نامرد
i knew you were trouble
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]سرور 15 با اینکه پول نداشتم یه اکانت خوب ساختم فروختم ولی اس 16 هم پول دارم هم که سوپر اکسپرس هس سوپر خوراکمه.:ugeek:[/div][/quote]
سرور 15 ول میکنی میری حالا میخوای تنها بری سرور16 بازی کنی نه؟؟؟نامرد :ugeek::ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.