سلام
یه سوال داشتم اینکه من الان تو سرور 14 عضو هستم و دارم بازی میکنم.
آیا میتونم با نام کابری و رمزم تو سرور 14 بدون ثبت نام وارد سرور های دیگه مثل 15 بشم؟
به نماز نگو کار دارم به کار بگو نماز دارم
سلام
یه سوال داشتم اینکه من الان تو سرور 14 عضو هستم و دارم بازی میکنم.
آیا میتونم با نام کابری و رمزم تو سرور 14 بدون ثبت نام وارد سرور های دیگه مثل 15 بشم؟
شما یه نام کاربری و پسورد مرکزی دارید .
برا هر سرور که میخوای بازی کنی باید اول اسم بنویسی .و گزینه اکانت مرکزی داری رو انتخاب و یوزر و پس خودتو وارد و اسم مینویسی .و یه اسم مستعار هم انتخاب میکنی برا اون سرور .
حالا تو سرور هایی که اسم نوشتی و میخوای وارد بشی تو همشون با یه نام کاربری و پسورد که مرکزی هست میتونی وارد بشی .
این مطلب در 1392/04/20 14:57:32 نوشته شده است و در 1392/04/20 14:58:14 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
شما یه نام کاربری و پسورد مرکزی دارید .
برا هر سرور که میخوای بازی کنی باید اول اسم بنویسی .و گزینه اکانت مرکزی داری رو انتخاب و یوزر و پس خودتو وارد و اسم مینویسی .و یه اسم مستعار هم انتخاب میکنی برا اون سرور .
حالا تو سرور هایی که اسم نوشتی و میخوای وارد بشی تو همشون با یه نام کاربری و پسورد که مرکزی هست میتونی وارد بشی .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.