مثلا به یکی اتک میدن به فرض شوالیه انیشتین که نورانو دیوار کرده بود عکسشو گذاسته بود سوالم اینه که چجوریه؟مثلا من الان میخوام عکس صفحه مانیتورمو بگیرم ویرایش کنم ا\لود کنم دو گزینه دومو سومو بلدم اولیو یه کمک کنین
اکانت ابجیمه من پدرامم عقرب شاه 2 مسدودید
مثلا به یکی اتک میدن به فرض شوالیه انیشتین که نورانو دیوار کرده بود عکسشو گذاسته بود سوالم اینه که چجوریه؟مثلا من الان میخوام عکس صفحه مانیتورمو بگیرم ویرایش کنم ا\لود کنم دو گزینه دومو سومو بلدم اولیو یه کمک کنین
نشد یعنی چنتا چیز میاره مثل فایلو ویو و هیستوریو
مورور گرم فایر فاکسه ها
بعدش که اینا رو زدی نقاشی رو بیار و ctrl+v رو بزن و سیوش کن
[quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]نشد یعنی چنتا چیز میاره مثل فایلو ویو و هیستوریو
مورور گرم فایر فاکسه ها[/div][/quote]
بعدش که اینا رو زدی نقاشی رو بیار و ctrl+v رو بزن و سیوش کن
همانطور که اشاره کردیم گرفتن عکس از صفحه نمایش در ویندوز 8 هم آسان و هم سریعتر شده است و براحتی با فشردن ترکیب دو کلید Win Key + X از روی کیبورد ویندوز بطور خودکار از محیط صفحه نمایش عکس گرفته و تصویر گرفته شده را در کتابخانه تصاویر یا همان Pictures Library ذخیره می نماید!
همچنین با فشردن ترکیب کلیدهای Win Key + Print Screen Key از روی کیبورد خواهید توانست تا بجای گرفتن عکس از کل محیط صفحه نمایش و سپس جدا کردن پنجره موردنظر از سایر محیط ، تنها از پنجره فعال یا همان پنجره ای که در جلوی سایر پنجره ها قرار دارد ، عکس بگیرید .
آدرس ذخیره شدن تصویر گرفته شده در ویندوز 8 : Pictures Library > My Pictures
نکات:
1. Win Key همان کلید دارای لوگوی ویندوز بر روی کیبورد می باشد!
2. Print Screen Key در کیبوردهای گوناگون با توجه به برند کیبورد به صورت های Prnt Scrn و یا Prt Sc نمایش داده میشود و این کلید در نزدیکی کلیدهای Delete و Pause بر روی کیبورد قرار دارد ...
[quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]ویندوزم ۸ هست نقاشی نداره:ugeek:[/div][/quote]
همانطور که اشاره کردیم گرفتن عکس از صفحه نمایش در ویندوز 8 هم آسان و هم سریعتر شده است و براحتی با فشردن ترکیب دو کلید Win Key + X از روی کیبورد ویندوز بطور خودکار از محیط صفحه نمایش عکس گرفته و تصویر گرفته شده را در کتابخانه تصاویر یا همان Pictures Library ذخیره می نماید!
همچنین با فشردن ترکیب کلیدهای Win Key + Print Screen Key از روی کیبورد خواهید توانست تا بجای گرفتن عکس از کل محیط صفحه نمایش و سپس جدا کردن پنجره موردنظر از سایر محیط ، تنها از پنجره فعال یا همان پنجره ای که در جلوی سایر پنجره ها قرار دارد ، عکس بگیرید .
آدرس ذخیره شدن تصویر گرفته شده در ویندوز 8 : Pictures Library > My Pictures
نکات:
1. Win Key همان کلید دارای لوگوی ویندوز بر روی کیبورد می باشد!
2. Print Screen Key در کیبوردهای گوناگون با توجه به برند کیبورد به صورت های Prnt Scrn و یا Prt Sc نمایش داده میشود و این کلید در نزدیکی کلیدهای Delete و Pause بر روی کیبورد قرار دارد ...
نکته تکمیلی هم اینکه ویندوز8 هم نقاشی داره .تو منو استارت (صفحه اول یا همون دکمه پنجره) اگه اسم هر برنامه ای رو بنویسی برات سرچ میکنه .
پس کلمه paint رو تایپ کنی خودش نشونت میده بعد بازش کن.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
نکته تکمیلی هم اینکه ویندوز8 هم نقاشی داره .تو منو استارت (صفحه اول یا همون دکمه پنجره) اگه اسم هر برنامه ای رو بنویسی برات سرچ میکنه .
پس کلمه paint رو تایپ کنی خودش نشونت میده بعد بازش کن.
چی رو بگیم ؟کلا عکس گرفتن رو ؟
دکمه prt sc کیبرد رو بزن .
بعد برا باز کردن paint دکمه استارت یا همون پنجره رو بزن رو کیبرد تا استارت باز شه .بعد با کیبرد بنویس paint بعدش بازش کن .
یعد دکمه کنترل(Ctrl) و دکمه V (حرف لاتین وی ) رو بزن .
حالا اون عکسی که اومد رو save as کن با پسوند jpg
این مطلب در 1392/04/19 01:25:07 نوشته شده است و در 1392/04/19 01:25:21 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div]از اول واسه منم بگید .[/div][/quote]
چی رو بگیم ؟کلا عکس گرفتن رو ؟
دکمه prt sc کیبرد رو بزن .
بعد برا باز کردن paint دکمه استارت یا همون پنجره رو بزن رو کیبرد تا استارت باز شه .بعد با کیبرد بنویس paint بعدش بازش کن .
یعد دکمه کنترل(Ctrl) و دکمه V (حرف لاتین وی ) رو بزن .
حالا اون عکسی که اومد رو save as کن با پسوند jpg
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.