دوستان یک قابلیت هست که من امتحانش نکردم و فکر کنم فقط 2 سکه لازم داره . اما اول می خوام از شما بپرسم تا اطلاعات بیشتری رو کسب کنم تا ببینم ایا این قابلیت به درد من میخوره یا نه؟؟؟ فکر نکنم اسم خاصی داشته باشه ولی اگه پایین قسمت گزارش لشکر کشی رو نگاه کنید این رو نوشته
با فعال کردن این قابلیت، لیست لشکرکشی های شما جزئیات بیشتری را نمایش میدهد.
میخواستم بدونم این جزئیات چیه؟؟؟ اگه میدونید ممنون میشم کمکم کنید . البته فکر کنم تو این انجمن کمتر کسی باشه که سکه خرج کنه.
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
دوستان یک قابلیت هست که من امتحانش نکردم و فکر کنم فقط 2 سکه لازم داره . اما اول می خوام از شما بپرسم تا اطلاعات بیشتری رو کسب کنم تا ببینم ایا این قابلیت به درد من میخوره یا نه؟؟؟ فکر نکنم اسم خاصی داشته باشه ولی اگه پایین قسمت گزارش لشکر کشی رو نگاه کنید این رو نوشته
با فعال کردن این قابلیت، لیست لشکرکشی های شما جزئیات بیشتری را نمایش میدهد.
میخواستم بدونم این جزئیات چیه؟؟؟ اگه میدونید ممنون میشم کمکم کنید . البته فکر کنم تو این انجمن کمتر کسی باشه که سکه خرج کنه.
اگه این قابلیت رو فعال کنی بدون این که گزارش لشکرکشی رو باز کنی میتونی بفهمی چند درصد غارت کردی ، چند درصد تلفات دادی
واسه اونایی که زیاد غارت می کنن بدرد می خوره
مثل من
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
اگه این قابلیت رو فعال کنی بدون این که گزارش لشکرکشی رو باز کنی میتونی بفهمی چند درصد غارت کردی ، چند درصد تلفات دادی
واسه اونایی که زیاد غارت می کنن بدرد می خوره
مثل من :mrgreen:
چیز خوبیه بدون اینکه گزارشو باز کنی
کلی اطلاعات میده
وقتی گزارشات زیادن حوصله نداری همرو بخونی خوبه بعد هم یه تیک میزنی همه انتخاب میشن
دکمه خوانده شده رو میزنیو تمام مثل اینه که 100 تا پیامو یه جا خواندی
برای زببا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن.
عمر کوتاه نیست ما کوتاهی میکنیم.
چیز خوبیه بدون اینکه گزارشو باز کنی
کلی اطلاعات میده
وقتی گزارشات زیادن حوصله نداری همرو بخونی خوبه بعد هم یه تیک میزنی همه انتخاب میشن
دکمه خوانده شده رو میزنیو تمام مثل اینه که 100 تا پیامو یه جا خواندی
اصلا بدرد نمیخوره حتی برای کسایی که غارت زیاد میکنن ...
همین طوریش هم درصد غارت رو میگه ...
خیلی هم خوبه شما حوصله داری روز 300 تا گزارش بخونی
[quote][div][b]sharv3[/b][/div][div]اصلا بدرد نمیخوره حتی برای کسایی که غارت زیاد میکنن ...
همین طوریش هم درصد غارت رو میگه ...[/div][/quote]
خیلی هم خوبه شما حوصله داری روز 300 تا گزارش بخونی:oops:
تو حوصله داری روزی 1000 تا گذارش بخونی که بفهمی کدوم فارمت دف گرفته؟؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]benlaaden[/b][/div][div]نه ..
به نظر من حیفه ..
خرج نکن ...[/div][/quote]
بـــــــــــــــــــــــــلی
قلبم پر جمعیـــــــــــــــــت ترین شهر دنیــــــــــــــــاست ...
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]benlaaden[/b][/div][div]نه ..
به نظر من حیفه ..
خرج نکن ...[/div][/quote]
تو حوصله داری روزی 1000 تا گذارش بخونی که بفهمی کدوم فارمت دف گرفته؟؟[/div][/quote]
بـــــــــــــــــــــــــلی
من این قابلیتو همیشه فعال می کنم ولی بازم گزارشارو دونه دونه باز می کنم دقیق میخونم نمیدونم چه مرگمه
بیشتر از روزی 1000 تا گزارش
این مطلب در 1392/04/19 23:47:57 نوشته شده است و در 1392/04/19 23:48:34 ویرایش شده است .
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
من این قابلیتو همیشه فعال می کنم ولی بازم گزارشارو دونه دونه باز می کنم دقیق میخونم :D نمیدونم چه مرگمه :lol::lol:
بیشتر از روزی 1000 تا گزارش :shock::shock:
من این قابلیتو همیشه فعال می کنم ولی بازم گزارشارو دونه دونه باز می کنم دقیق میخونم نمیدونم چه مرگمه
بیشتر از روزی 1000 تا گزارش
من درصد تلفاتو میبینم که جایی خراب نشده باشه بعدش حذف میکنم
i knew you were trouble
[quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div]من این قابلیتو همیشه فعال می کنم ولی بازم گزارشارو دونه دونه باز می کنم دقیق میخونم :D نمیدونم چه مرگمه :lol::lol:
بیشتر از روزی 1000 تا گزارش :shock::shock:[/div][/quote]
من درصد تلفاتو میبینم که جایی خراب نشده باشه بعدش حذف میکنم:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.