سلام من اکانت سرور15 ام رو حذف کردم توش 20 تاسکه بود که بازی داده بود دوستان گفتن حذف اکانت رو بزنی 3 روز بعد می تونی سکه رو برداری اما من نمی تونمچرا
والا ما هرچی نوشتیم پاک کردیم یعنی این قدر از تراوین می ترسید اون که جمع کرد رفت
سلام من اکانت سرور15 ام رو حذف کردم توش 20 تاسکه بود که بازی داده بود دوستان گفتن حذف اکانت رو بزنی 3 روز بعد می تونی سکه رو برداری اما من نمی تونم:cry:چرا:|
سکه هایی که سرور به عنوان پاداش میده نمیشه به اکانت مرکزی منتقل کرد
این مطلب در 1392/04/14 15:06:09 نوشته شده است و در 1392/04/14 15:06:17 ویرایش شده است .
[quote][div][b]foroughi[/b][/div][div]یعنی باید تا اخر سرور صبر کنم:?:[quote][div][b]king[/b][/div][div]چون سکه های پاداش هست اگه خودت خریده بودی میتونستی برگشت بدی[/div][/quote]
[/div][/quote]
سکه هایی که سرور به عنوان پاداش میده نمیشه به اکانت مرکزی منتقل کرد
سلام من اکانت سرور15 ام رو حذف کردم توش 20 تاسکه بود که بازی داده بود دوستان گفتن حذف اکانت رو بزنی 3 روز بعد می تونی سکه رو برداری اما من نمی تونمچرا
میتونی به پشتیبانی مراجعه کنی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]foroughi[/b][/div][div]سلام من اکانت سرور15 ام رو حذف کردم توش 20 تاسکه بود که بازی داده بود دوستان گفتن حذف اکانت رو بزنی 3 روز بعد می تونی سکه رو برداری اما من نمی تونم:cry:چرا:|[/div][/quote]
میتونی به پشتیبانی مراجعه کنی
سکه هایی را که راهنمای بازی به شما پاداش میده فقط مخصوص همون سروره یعنی اگر حذف اکانت کنید دیگه اون سکه هاتون می سوزه میره ولی اگه خودتون خریده باشید 2تا 3 روز بعد میتونید انتقالشون بدید به اکانت مرکزیتون
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
سکه هایی را که راهنمای بازی به شما پاداش میده فقط مخصوص همون سروره یعنی اگر حذف اکانت کنید دیگه اون سکه هاتون می سوزه میره ولی اگه خودتون خریده باشید 2تا 3 روز بعد میتونید انتقالشون بدید به اکانت مرکزیتون
خب اگه بخوام اکامتم رو حذف کنم تکلیف سکه هایی که خریدم چی می شه
اگه اکانت هر سرور رو حذف کنی بعدش میتونی بفرستی به مرکزی .بچه ها میگن سه روز بعدش .البته سکه هایی که خریدی رو .نه پاداش راهنمای سرور .
ولی به بازیکن دیگه نمی تونی بفرستی .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]henas[/b][/div][div]خب اگه بخوام اکامتم رو حذف کنم تکلیف سکه هایی که خریدم چی می شه [/div][/quote]
اگه اکانت هر سرور رو حذف کنی بعدش میتونی بفرستی به مرکزی .بچه ها میگن سه روز بعدش .البته سکه هایی که خریدی رو .نه پاداش راهنمای سرور .
ولی به بازیکن دیگه نمی تونی بفرستی .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.