ما چطوری کسی نیروی کمتری داره ولی نیروی حرفه ایش بیشتر ما که نیروی بیشتری داریم نیروی حرفا ای کنمی داری م لطفا کسی بلده بگه؟
داداش اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم کمک کنم
i knew you were trouble
[quote][div][b]khatari20[/b][/div][div]ما چطوری کسی نیروی کمتری داره ولی نیروی حرفه ایش بیشتر ما که نیروی بیشتری داریم نیروی حرفا ای کنمی داری م لطفا کسی بلده بگه؟[/div][/quote]
داداش اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم کمک کنم
ما چطوری کسی نیروی کمتری داره ولی نیروی حرفه ایش بیشتر ما که نیروی بیشتری داریم نیروی حرفا ای کنمی داری م لطفا کسی بلده بگه؟
همون متصص میشه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]khatari20[/b][/div][div]ما چطوری کسی نیروی کمتری داره ولی نیروی حرفه ایش بیشتر ما که نیروی بیشتری داریم نیروی حرفا ای کنمی داری م لطفا کسی بلده بگه؟[/div][/quote]
همون متصص میشه
نیروی متخصص مثل منجمو نجار
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
نیروی متخصص
مثل منجم،نجار،صنعتگر،معمار و کشاورز
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]khatari20[/b][/div][div]ما چطوری کسی نیروی کمتری داره ولی نیروی حرفه ایش بیشتر ما که نیروی بیشتری داریم نیروی حرفا ای کنمی داری م لطفا کسی بلده بگه؟[/div][/quote]
نیروی متخصص مثل منجمو نجار[/div][/quote]
نیروی متخصص
مثل منجم،نجار،صنعتگر،معمار و کشاورز
نیروی متخصص ارزش نظامی نداره
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
نیروی متخصص ارزش نظامی نداره :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.