یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه اسم اکانتام که مسدوده : fatide021-darksiders-fatide2
pnhrg d;da, fhc ;k
...............
یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
pnhrg d;da, fhc ;k:cry:
یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه اسم اکانتام که مسدوده : fatide021-darksiders-fatide2
pnhrg d;da, fhc ;k
اینا که اکانت های fatide هست.
مگه محراب نیستی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
pnhrg d;da, fhc ;k:cry:[/div][/quote]
مگه محراب نیستی؟
pnhrg d;da, fhc ;k
مگه محراب نیستی؟
شاید داده دست محراب
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
مگه محراب نیستی؟[/div][/quote]
شاید داده دست محراب
pnhrg d;da, fhc ;k
یعنی میخوای بگی darksiders فارم تویی؟
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
یعنی میخوای بگی darksiders فارم تویی؟:lol:
pnhrg d;da, fhc ;k
آخر ایم اکانت رهام قنبری دست داداششه یا دست کیه اصلا ؟
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
یعنی میخوای بگی darksiders فارم تویی؟:lol:[/div][/quote]
آخر ایم اکانت رهام قنبری دست داداششه یا دست کیه اصلا ؟:twisted:
pnhrg d;da, fhc ;k
نوچ. اسم اکانت بازیم این نیست.
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
نوچ. اسم اکانت بازیم این نیست.
pnhrg d;da, fhc ;k
آخر ایم اکانت رهام قنبری دست داداششه یا دست کیه اصلا ؟
یک بار برای همیشه خودم را معرفی می کنم شوالیه ی نیوتون
افشین رادمردی 17/5 ساله از اهواز دانش آموزان کلاس سوم تجربی البته امسال دارم میرم پیش دانشگاهی
از سرور 3 بودم توی سرور 5 با رهام و مسلم الوندی و حیدر و محمد اتحاد ((ما برای هم ))را زدیم که بعدا با هشتاد سردار ادغام شدیم وسطای سرور 9 به خاطر افت تحصیلی دیگه نیومدم سراغ عصر پادشاهان ولی دوباره شیطون گولم زد
دو تا کلید نقره ای و 2 تا صندوقچه هم تا به حال زدم دوست خوبمم کیان و پارسیان و رهام قنبری و آنتی ترور هستند
چیزی جا گذاشتم ؟
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]یه درخواست داشتم از مدیر .ااگه میشه یکی از اکانتای انجمن منو باز کنه. عمومی دادم چون جوابشم عمومی میخوام حتی اگ هبه قیمت ضایع شدنم باشه:mrgreen: اسم اکانتام که مسدوده:cry::cry: : fatide021-darksiders-fatide2
آخر ایم اکانت رهام قنبری دست داداششه یا دست کیه اصلا ؟:twisted:[/div][/quote]
یک بار برای همیشه خودم را معرفی می کنم شوالیه ی نیوتون :lol:
افشین رادمردی 17/5 ساله از اهواز دانش آموزان کلاس سوم تجربی البته امسال دارم میرم پیش دانشگاهی
از سرور 3 بودم توی سرور 5 با رهام و مسلم الوندی و حیدر و محمد اتحاد ((ما برای هم ))را زدیم که بعدا با هشتاد سردار ادغام شدیم وسطای سرور 9 به خاطر افت تحصیلی دیگه نیومدم سراغ عصر پادشاهان ولی دوباره شیطون گولم زد :lol:
دو تا کلید نقره ای و 2 تا صندوقچه هم تا به حال زدم دوست خوبمم کیان و پارسیان و رهام قنبری و آنتی ترور هستند
چیزی جا گذاشتم ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.