سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟
1-2 روز
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mehriran[/b][/div][div]سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟ [/div][/quote]
1-2 روز
سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟
1-2 روز
کاش دیرتر تموم بشه. من که دارم صفا میکنم این آخر سرور. یکی 4 برابرم جمعیت داره رو سرویس کردم. اسم اکانتم ریچارد شیردل هست. grobs تو هم برو ببین اکانتم چی شده!!! خدا وکیلی برید اکانت منو ببینید
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mehriran[/b][/div][div]سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟ [/div][/quote]
1-2 روز[/div][/quote]
کاش دیرتر تموم بشه. من که دارم صفا میکنم این آخر سرور. یکی 4 برابرم جمعیت داره رو سرویس کردم. اسم اکانتم ریچارد شیردل هست. grobs تو هم برو ببین اکانتم چی شده!!! ;) خدا وکیلی برید اکانت منو ببینید
1-2 روز
کاش دیرتر تموم بشه. من که دارم صفا میکنم این آخر سرور. یکی 4 برابرم جمعیت داره رو سرویس کردم. اسم اکانتم ریچارد شیردل هست. grobs تو هم برو ببین اکانتم چی شده!!! خدا وکیلی برید اکانت منو ببینید
باشه داداشی جاشنین میکنی؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mehriran[/b][/div][div]سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟ [/div][/quote]
1-2 روز[/div][/quote]
کاش دیرتر تموم بشه. من که دارم صفا میکنم این آخر سرور. یکی 4 برابرم جمعیت داره رو سرویس کردم. اسم اکانتم ریچارد شیردل هست. grobs تو هم برو ببین اکانتم چی شده!!! ;) خدا وکیلی برید اکانت منو ببینید[/div][/quote]
1-2 روز
اکانت رو دیدی؟ آره الان جانشین میکنم. خودم از رتبه دفاعی خودم تعجب کردم. nederland 20 هزار جمعیت داره و من 5 هزار ولی شهر های 1 تا 7 ، 11 و از 18 به بعد رو صفر کردم و نیرو نداره
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mehriran[/b][/div][div]سلام میخوام بدونم بعد از آرشیو کردن کتیبه چقدر طول میکشه ( یا چند ساعت ) تا یه سرور تموم بشه ؟ [/div][/quote]
1-2 روز[/div][/quote]
کاش دیرتر تموم بشه. من که دارم صفا میکنم این آخر سرور. یکی 4 برابرم جمعیت داره رو سرویس کردم. اسم اکانتم ریچارد شیردل هست. grobs تو هم برو ببین اکانتم چی شده!!! ;) خدا وکیلی برید اکانت منو ببینید[/div][/quote]
[/div][/quote]
اکانت رو دیدی؟ آره الان جانشین میکنم. خودم از رتبه دفاعی خودم تعجب کردم. nederland 20 هزار جمعیت داره و من 5 هزار ولی شهر های 1 تا 7 ، 11 و از 18 به بعد رو صفر کردم و نیرو نداره ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.