توی این بازی کلی ساختمون داریم به نظر شما مهم ترین ساختمون بازی چیه ؟ مثلا" اگه من بخوام با منجنیق یکی را بزنم کدوم ساختمون را بزنم که بیشترین خسارت را به طرف برسونم ؟ البته بخوایم بعدشم ازش غارت بزنیم وگرنه انبار خیلی مهمه نظر خود من مزرعه است
توی این بازی کلی ساختمون داریم به نظر شما مهم ترین ساختمون بازی چیه ؟ مثلا" اگه من بخوام با منجنیق یکی را بزنم کدوم ساختمون را بزنم که بیشترین خسارت را به طرف برسونم ؟ البته بخوایم بعدشم ازش غارت بزنیم وگرنه انبار خیلی مهمه نظر خود من مزرعه است
شهرداری و منابعش و همینطور انبار
اینارا بزنی طرف بدبخت میشه کاریم نمیتونه بکنه و اگه هم بخواد بکنه کلی طول میکشه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]توی این بازی کلی ساختمون داریم به نظر شما مهم ترین ساختمون بازی چیه ؟ مثلا" اگه من بخوام با منجنیق یکی را بزنم کدوم ساختمون را بزنم که بیشترین خسارت را به طرف برسونم ؟ البته بخوایم بعدشم ازش غارت بزنیم وگرنه انبار خیلی مهمه نظر خود من مزرعه است [/div][/quote]
شهرداری و منابعش و همینطور انبار
اینارا بزنی طرف بدبخت میشه کاریم نمیتونه بکنه و اگه هم بخواد بکنه کلی طول میکشه
در وحله اول مزرعه برای یک بازیکن خطرناک گزینه مناسب میشه چون شما با این کار هم سرباز سازی رو متوقف می کنی و هم ارسال دف رو غیر ممکمن می کنه و هم می تونید از منابعش استفاده کنید و در وحله دوم دیوار است که تفات رو به صفر می رسونه امید وارم توحضیحات کاملی داده باشم
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
در وحله اول مزرعه برای یک بازیکن خطرناک گزینه مناسب میشه چون شما با این کار هم سرباز سازی رو متوقف می کنی و هم ارسال دف رو غیر ممکمن می کنه و هم می تونید از منابعش استفاده کنید و در وحله دوم دیوار است که تفات رو به صفر می رسونه امید وارم توحضیحات کاملی داده باشم ;)
دادا بخوای 000 کنی منابع و انبار رو باید بزنی ولی اگه بخوای فارم کنی شهرداری دیوار سرباز خونه
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]توی این بازی کلی ساختمون داریم به نظر شما مهم ترین ساختمون بازی چیه ؟ مثلا" اگه من بخوام با منجنیق یکی را بزنم کدوم ساختمون را بزنم که بیشترین خسارت را به طرف برسونم ؟ البته بخوایم بعدشم ازش غارت بزنیم وگرنه انبار خیلی مهمه نظر خود من مزرعه است [/div][/quote]
دادا بخوای 000 کنی منابع و انبار رو باید بزنی ولی اگه بخوای فارم کنی شهرداری دیوار سرباز خونه
من اگه بخوام یکی را فارم کنم کلا هر چی ساختمون داره به جز منابع و انبار همه را میزنم
اینطوری خیالم راحته
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]توی این بازی کلی ساختمون داریم به نظر شما مهم ترین ساختمون بازی چیه ؟ مثلا" اگه من بخوام با منجنیق یکی را بزنم کدوم ساختمون را بزنم که بیشترین خسارت را به طرف برسونم ؟ البته بخوایم بعدشم ازش غارت بزنیم وگرنه انبار خیلی مهمه نظر خود من مزرعه است [/div][/quote]
دادا بخوای 000 کنی منابع و انبار رو باید بزنی ولی اگه بخوای فارم کنی شهرداری دیوار سرباز خونه[/div][/quote]
من اگه بخوام یکی را فارم کنم کلا هر چی ساختمون داره به جز منابع و انبار همه را میزنم:mrgreen:
اینطوری خیالم راحته:twisted:
دیوار تلفاتش خیلی خیلی بالاست ، مخصوصا" وقتی تعداد نیروها زیاد باشه ، اگر با 10 هزار کماندار بزنی به یه شهری که توش دیوار سطح 20 و طرف 10 هزار نیزه داشته باشه تقریبا " 70 درصد نیروهات میمیرن ولی بدون دیوار تلفات 40 تا 50 درصد هست ، حالا دیگه برای نیروهای 100 هزار به بالا دیگه ببین چقدر تاثیر داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مگه دیوار چقدر تلفات داره که اونم صفربشه؟؟[/div][/quote]
دیوار تلفاتش خیلی خیلی بالاست ، مخصوصا" وقتی تعداد نیروها زیاد باشه ، اگر با 10 هزار کماندار بزنی به یه شهری که توش دیوار سطح 20 و طرف 10 هزار نیزه داشته باشه تقریبا " 70 درصد نیروهات میمیرن ولی بدون دیوار تلفات 40 تا 50 درصد هست ، حالا دیگه برای نیروهای 100 هزار به بالا دیگه ببین چقدر تاثیر داره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.