سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین .
تمدید کردی لابد
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]shiz[/b][/div][div]سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین . [/div][/quote]
تمدید کردی لابد
سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین .
تمدید کردی لابد
واسه منم همینطور شده و 8 بار کم کرده !
[quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]shiz[/b][/div][div]سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین . [/div][/quote]
تمدید کردی لابد[/div][/quote]
تمدید کردی لابد
شما باید به پشتیبانی این موضوع رو بگین اونا تو اولین فرصت برسی میکنن و اگه مشکل از سرور باشه سکه هارو برمیگردونن
این مطلب در 1391/09/08 16:18:18 نوشته شده است و در 1391/09/08 16:18:30 ویرایش شده است .
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]black army[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]shiz[/b][/div][div]سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین . [/div][/quote]
واسه منم همینطور شده و 8 بار کم کرده ![/div][/quote]
شما باید به پشتیبانی این موضوع رو بگین اونا تو اولین فرصت برسی میکنن و اگه مشکل از سرور باشه سکه هارو برمیگردونن
تمدید کردی لابد
ح ک شده کل اتحادم این بلا اومده سرش
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]black army[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]shiz[/b][/div][div]سلام . نقشه بزرگ رو خواستم فعال کنم ، 3 بار از حسابم سکه کم شده ، علتش چیه لطفا جواب بدین . [/div][/quote]
واسه منم همینطور شده و 8 بار کم کرده ![/div][/quote]
شما باید به پشتیبانی این موضوع رو بگین اونا تو اولین فرصت برسی میکنن و اگه مشکل از سرور باشه سکه هارو برمیگردونن[/div][/quote]
ح ک شده کل اتحادم این بلا اومده سرش
دوستان مشکلات خودشون در خصوص سکه ها رو باید به پشتیبانی اطلاعرسانی کنند- چرا که بایستی لاگ و اطلاعات کاربری شما بررسی شود.
@ grobs : شما که از قدیمی های انجمن هستی چرا باز در خصوص مسئله هک که بارها و بارها توضیحاتش داده شدی اینجوری صحبت میکنی دوست عزیز... اگه مشکلی داری در این قسمت به پستهای قبلی که توضیحات داده شده مراجعه کنید.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
دوستان مشکلات خودشون در خصوص سکه ها رو باید به پشتیبانی اطلاعرسانی کنند- چرا که بایستی لاگ و اطلاعات کاربری شما بررسی شود.
@ grobs : شما که از قدیمی های انجمن هستی چرا باز در خصوص مسئله هک که بارها و بارها توضیحاتش داده شدی اینجوری صحبت میکنی دوست عزیز... اگه مشکلی داری در این قسمت به پستهای قبلی که توضیحات داده شده مراجعه کنید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.