emperatoor11 تشکر شده: 415 تعداد نوشته: 42 تعداد پاسخ: 640 سابقه بازی در 7 سرور
کتیبه سرور 10
1392/04/04 08:35:28
سلام بچها میخواستم بپرسم کتیبه رو انتقال دادند به هیوا کردمن؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
سلام بچها میخواستم بپرسم کتیبه رو انتقال دادند به هیوا کردمن؟:lol:
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
شوالیه انیشتین تشکر شده: 481 تعداد نوشته: 12 تعداد پاسخ: 1,309 سابقه بازی در 9 سرور
emperatoor11
سلام بچها میخواستم بپرسم کتیبه رو انتقال دادند به هیوا کردمن؟
آره داداش
...............
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچها میخواستم بپرسم کتیبه رو انتقال دادند به هیوا کردمن؟:lol:[/div][/quote]
آره داداش
شوالیه انیشتین تشکر شده: 481 تعداد نوشته: 12 تعداد پاسخ: 1,309 سابقه بازی در 9 سرور
الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست
...............
ریچارد شیردل
sharv2 تشکر شده: 186 تعداد نوشته: 9 تعداد پاسخ: 430 سابقه بازی در 0 سرور
شوالیه انیشتین
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
:|
شوالیه انیشتین
iهواسش نبوده 7 تاش هم صفر شده
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
:lol:iهواسش نبوده 7 تاش هم صفر شده:lol:
emperatoor11
شوالیه انیشتین
من سرگرمم این دف هام بودم که دیدم امروز یه 2000تا هم مرد نتونستم این نورانو دوباره بزنمش دف ها برگشت خورد
...............
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
:lol:iهواسش نبوده 7 تاش هم صفر شده:lol:[/div][/quote]
من سرگرمم این دف هام بودم که دیدم امروز یه 2000تا هم مرد نتونستم این نورانو دوباره بزنمش دف ها برگشت خورد
شوالیه انیشتین
emperatoor11
شوالیه انیشتین
غرب وحشی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
من سرگرمم این دف هام بودم که دیدم امروز یه 2000تا هم مرد نتونستم این نورانو دوباره بزنمش دف ها برگشت خورد [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
پرچم وفاداران کردان همیشه بالاست هیچ * هم دستش بهش نمیرسه
با سلام شاید من با این اکانت 3 تا سرور بازی کردم ولی یه اکانت دیگه هم داشتم اونو از سرور 8 بازی میکردم
پرچم وفاداران کردان همیشه بالاست هیچ کس هم دستش بهش نمیرسه
sakson ، kont.drakola ، hellboy19
grobs تشکر شده: 8,540 تعداد نوشته: 59 تعداد پاسخ: 4,182 سابقه بازی در 21 سرور
emperatoor11
امپراطورررررررررررررررررررررررررررررررر= عکس منو کپی نکنننننننننننننننننن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
من سرگرمم این دف هام بودم که دیدم امروز یه 2000تا هم مرد نتونستم این نورانو دوباره بزنمش دف ها برگشت خورد [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
امپراطورررررررررررررررررررررررررررررررر= عکس منو کپی نکنننننننننننننننننن:twisted::x
grobs
emperatoor11
امپراطورررررررررررررررررررررررررررررررر= عکس منو کپی نکنننننننننننننننننن
تو عکس منو کپی کردی
.نا سلامتی هم اتحادی هستیما.چرا عکسمو کپی کردی؟
غرب وحشی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]الان این هیوا انقدر شهراش زیاده خودش میمونه کتیبه کجاست [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
امپراطورررررررررررررررررررررررررررررررر= عکس منو کپی نکنننننننننننننننننن:twisted::x[/div][/quote]
:shock:تو عکس منو کپی کردی:o.نا سلامتی هم اتحادی هستیما.چرا عکسمو کپی کردی؟:twisted: