بزار این هایی که راه انداختن را جمع کنند تا 16 !!!!! سرور 14 که هنوز که هنوز مشکل داره وساعت 12 تا 3 مشکل داره بعد درست میشه
سرور 15 که هم که همش باگ هست
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]سلام واسم مهمه و باید بدونم؟؟؟؟؟؟
ممنون[/div][/quote]
3هفته ی دیگه پیش ثبت نام البته این یه حدسه [/div][/quote]
بزار این هایی که راه انداختن را جمع کنند تا 16 !!!!! سرور 14 که هنوز که هنوز مشکل داره وساعت 12 تا 3 مشکل داره بعد درست میشه :roll:
بزار این هایی که راه انداختن را جمع کنند تا 16 !!!!! سرور 14 که هنوز که هنوز مشکل داره وساعت 12 تا 3 مشکل داره بعد درست میشه
به پشتیبانی کسی گفته ؟
تا مان گیم اینا کاری نمیکننا
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]سلام واسم مهمه و باید بدونم؟؟؟؟؟؟
ممنون[/div][/quote]
3هفته ی دیگه پیش ثبت نام البته این یه حدسه [/div][/quote]
بزار این هایی که راه انداختن را جمع کنند تا 16 !!!!! سرور 14 که هنوز که هنوز مشکل داره وساعت 12 تا 3 مشکل داره بعد درست میشه :roll:
سرور 15 که هم که همش باگ هست [/div][/quote]
به پشتیبانی کسی گفته ؟
تا مان گیم اینا کاری نمیکننا
16 هم تابستونیه و مرداد شروع میشه و سوپر اکسپرسه و همینطور قرون وسطایی
حدس های من همیشه درسته مثل سرور 15 همونی شد که من گفتم
آفرین
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]famili[/b][/div][div]16 هم تابستونیه و مرداد شروع میشه و سوپر اکسپرسه و همینطور قرون وسطایی
حدس های من همیشه درسته مثل سرور 15 همونی شد که من گفتم:mrgreen:[/div][/quote]
آفرین:lol:
آفرین
خواهش میکنم تشویق نکنید
تو خجالت نمیکشی عکس منو گذاشتی؟؟؟؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]16 هم تابستونیه و مرداد شروع میشه و سوپر اکسپرسه و همینطور قرون وسطایی
آفرین:lol:[/div][/quote]
خواهش میکنم تشویق نکنید
آفرین
خواهش میکنم تشویق نکنید
نه
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]16 هم تابستونیه و مرداد شروع میشه و سوپر اکسپرسه و همینطور قرون وسطایی
آفرین:lol:[/div][/quote]
خواهش میکنم تشویق نکنید
تو خجالت نمیکشی عکس منو گذاشتی؟؟؟؟[/div][/quote]
:lol:نه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.