سلام خسته نباشید من نتم از دیروز عصر تا حالا خراب بود بخاطر همین تو سرور15 عقب افتادم چند ساعت دیگه حمایتم برداشته میشه می خوام ببینم باید چقدر نیرو داشته باشم حدودا؟
این مطلب در 1392/04/03 11:36:14 نوشته شده است و در 1392/04/03 11:37:11 ویرایش شده است .
سلام خسته نباشید من نتم از دیروز عصر تا حالا خراب بود بخاطر همین تو سرور15 عقب افتادم چند ساعت دیگه حمایتم برداشته میشه می خوام ببینم باید چقدر نیرو داشته باشم حدودا؟
150-200تا تو منطقه هایه متوسط تا فارم نشی
کنار غارت گرا و خیلی گنده ها هستی
500-400تا
400 تا نیزه دار؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]150-200تا تو منطقه هایه متوسط تا فارم نشی
500-400تا[/div][/quote]
400 تا نیزه دار؟
150-200تا تو منطقه هایه متوسط تا فارم نشی
500-400تا
400 تا نیزه دار؟
حالا حرچی
حالا شانسم باید داشته باشی
من 12
کنار گنده ها بودم شب اول
130تا نیزه داشتم فارمم نشدم
این مطلب در 1392/04/03 11:40:22 نوشته شده است و در 1392/04/03 11:40:36 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]150-200تا تو منطقه هایه متوسط تا فارم نشی
500-400تا[/div][/quote]
400 تا نیزه دار؟[/div][/quote]
حالا حرچی
حالا شانسم باید داشته باشی
من 12
کنار گنده ها بودم شب اول
130تا نیزه داشتم فارمم نشدم:D
ساعت 4 صبح اینقدر فارم خوبی بودن همش حمله می کردی می گفت 100% از توان خود را غارت کردن چه جال می دادا
اما الان می که 12% ار توان خود را غارت کردن
یه جز من
100نفر دیپگه هم هست خب
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]ali1.[/b][/div][div]ساعت 4 صبح اینقدر فارم خوبی بودن همش حمله می کردی می گفت 100% از توان خود را غارت کردن چه جال می دادا:lol:
اما الان می که 12% ار توان خود را غارت کردن:x[/div][/quote]
یه جز من
100نفر دیپگه هم هست خب
دل خجستیی دارید بخدا
بیاید تو قسمت گزارش مشکلات یه تاپیک زادیم برید عکسارو نگاه کنید
بعدش برید ۱۰نفر اول امر و تو سرور ۱۵ نگاه کنید
دارن چپ و راست باگ میزنن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]سلام خسته نباشید من نتم از دیروز عصر تا حالا خراب بود بخاطر همین تو سرور15 عقب افتادم چند ساعت دیگه حمایتم برداشته میشه می خوام ببینم باید چقدر نیرو داشته باشم حدودا؟[/div][/quote]
دل خجستیی دارید بخدا
بیاید تو قسمت گزارش مشکلات یه تاپیک زادیم برید عکسارو نگاه کنید
بعدش برید ۱۰نفر اول امر و تو سرور ۱۵ نگاه کنید
دارن چپ و راست باگ میزنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.