از اونجایی که نقل و اکانت عصر پادشاهان مجاز هست ولی مکانی برای این کار وجود نداره و حتی زدن اطلاعیه داخل انجمن جرم به حساب میاد نظر من اینه که یه جایی رو به این مطلب اختصاص بدن.یه جورایی مثله بورس......
Подумайте + богатства = мощность
از اونجایی که نقل و اکانت عصر پادشاهان مجاز هست ولی مکانی برای این کار وجود نداره و حتی زدن اطلاعیه داخل انجمن جرم به حساب میاد نظر من اینه که یه جایی رو به این مطلب اختصاص بدن.یه جورایی مثله بورس......
بله منم کاملا موافق هستم آقای مدیر لطفا یه مکانی رو برای تبلیغ خرید و فروش اکانت ردیف کنید
اینجا یه تایپک داشتیم راجب همین موضوع نمیدونم آقای مدیر چی ازش دید که جرم محسوب کرد
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
بله منم کاملا موافق هستم آقای مدیر لطفا یه مکانی رو برای تبلیغ خرید و فروش اکانت ردیف کنید
اینجا یه تایپک داشتیم راجب همین موضوع نمیدونم آقای مدیر چی ازش دید که جرم محسوب کرد:evil:
باید یه سایتی طراحی کنن که طرف اکانت خودش رو در هر سروری که میخواد بفروشه قیمت پیشنهادی رو بزاره و برای تمامی کسانی که به اون سایت مراجعه میکنن قابل مشاهده باشه.نکته دوم سایت مورد نظر به سرورها متصل باشه یعنی طرف اکانت سرور 14 رو برای فروش گذاشت دیگه تایپیک نزنه من تولیدات شهر هام انقدره و تعداد سربازها انقدره.منظورم اینه اطلاعات رو از خود سرور بگیره و همیشه آپدیت باشه .
این مطلب در 1392/04/03 10:29:07 نوشته شده است و در 1392/04/03 10:30:03 ویرایش شده است .
باید یه سایتی طراحی کنن که طرف اکانت خودش رو در هر سروری که میخواد بفروشه قیمت پیشنهادی رو بزاره و برای تمامی کسانی که به اون سایت مراجعه میکنن قابل مشاهده باشه.نکته دوم سایت مورد نظر به سرورها متصل باشه یعنی طرف اکانت سرور 14 رو برای فروش گذاشت دیگه تایپیک نزنه من تولیدات شهر هام انقدره و تعداد سربازها انقدره.منظورم اینه اطلاعات رو از خود سرور بگیره و همیشه آپدیت باشه .
داداش فروش مشکلی نداره اما به شرطی که شخص خریدار اکانت دیگه ای نداشته باشه
منظورم با همون قوانینی که عصر پادشاهان برای خرید و فروش گذاشته هستش
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش فروش مشکلی نداره اما به شرطی که شخص خریدار اکانت دیگه ای نداشته باشه
[/div][/quote]
منظورم با همون قوانینی که عصر پادشاهان برای خرید و فروش گذاشته هستش
قبلا هم آیش تایپیک خرید و فروش گذاشته بود که بسته شد
ما هم داریم یه تیری تو تاریکی میندازیم حالا اگه شد که چه بهتر اگه هم نشد که ضرری نکردیم فقط چند تا از دکمه های کیبورد رو فشار دادیم
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش گلم منم از خدامه ولی نمیشه
قبلا هم آیش تایپیک خرید و فروش گذاشته بود که بسته شد[/div][/quote]
ما هم داریم یه تیری تو تاریکی میندازیم حالا اگه شد که چه بهتر اگه هم نشد که ضرری نکردیم فقط چند تا از دکمه های کیبورد رو فشار دادیم
راست میگی تو سرور که نمی تونیم تبلیغ کنیم چون طرف خودش اکانت داره نمی تونه اکانت مارو بخره پس برای فروشش یا باید72 ساعت وایسیم تا طرف حذف اکانت کنه یا هم رمز عبورمون رو بدیم
راست میگی تو سرور که نمی تونیم تبلیغ کنیم چون طرف خودش اکانت داره نمی تونه اکانت مارو بخره پس برای فروشش یا باید72 ساعت وایسیم تا طرف حذف اکانت کنه یا هم رمز عبورمون رو بدیم:|
راست میگی تو سرور که نمی تونیم تبلیغ کنیم چون طرف خودش اکانت داره نمی تونه اکانت مارو بخره پس برای فروشش یا باید72 ساعت وایسیم تا طرف حذف اکانت کنه یا هم رمز عبورمون رو بدیم
چی؟؟؟؟؟؟؟ ها
من نفهمیدم منظورتو؟؟؟؟ چه ربطی به تبلیغ داخل سرور داشت؟؟؟؟
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]راست میگی تو سرور که نمی تونیم تبلیغ کنیم چون طرف خودش اکانت داره نمی تونه اکانت مارو بخره پس برای فروشش یا باید72 ساعت وایسیم تا طرف حذف اکانت کنه یا هم رمز عبورمون رو بدیم:|[/div][/quote]
چی؟؟؟؟؟؟؟:?::!::?::!::?::!: ها:shock::shock::shock::shock::shock:
من نفهمیدم منظورتو؟؟؟؟ چه ربطی به تبلیغ داخل سرور داشت؟؟؟؟:?:
خرید و فروش مشکلی نداره ولی فقط و فقط در محیط بازی و از طریق اکانت مرکزی ...
علتش هم کاملا روشنه - مولتی بازی و عدم اجرای توافقات به عمل آمده در محیط بیرون از اکانت مرکزی و ...
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]از اونجایی که نقل و اکانت عصر پادشاهان مجاز هست ولی مکانی برای این کار وجود نداره و حتی زدن اطلاعیه داخل انجمن جرم به حساب میاد نظر من اینه که یه جایی رو به این مطلب اختصاص بدن.یه جورایی مثله بورس......[/div][/quote]
خرید و فروش مشکلی نداره ولی فقط و فقط در محیط بازی و از طریق اکانت مرکزی ...
علتش هم کاملا روشنه - مولتی بازی و عدم اجرای توافقات به عمل آمده در محیط بیرون از اکانت مرکزی و ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.