اشتباه کردم سرور 14 رو شارژ کردم و رفتم به حساب مرکزی دیدم نمیشه به سرور 15 انتقال داد و میگه تا تموم نشه نمیشه.کمکم کنید 30 هزار پوله و به غیر از اون عقب میفتم
اشتباه کردم سرور 14 رو شارژ کردم و رفتم به حساب مرکزی دیدم نمیشه به سرور 15 انتقال داد و میگه تا تموم نشه نمیشه.کمکم کنید 30 هزار پوله و به غیر از اون عقب میفتم
اگه 1/3 سرور سپری شده باشه میتونی حذف اکانت کنی و سکه هاتو انتقال بدی
[quote][div][b]ro un tri[/b][/div][div]اشتباه کردم سرور 14 رو شارژ کردم و رفتم به حساب مرکزی دیدم نمیشه به سرور 15 انتقال داد و میگه تا تموم نشه نمیشه.کمکم کنید 30 هزار پوله و به غیر از اون عقب میفتم[/div][/quote]
اگه 1/3 سرور سپری شده باشه میتونی حذف اکانت کنی و سکه هاتو انتقال بدی
سلام من تو سرور 15 مبلغ 300000 ریال برای خرید طلا واریز کردم ولی اعتبار به من نمیده چه کنم
با پشتیبانی تماس بگیر خب
[quote][div][b]arash4132[/b][/div][div]سلام من تو سرور 15 مبلغ 300000 ریال برای خرید طلا واریز کردم ولی اعتبار به من نمیده چه کنم[/div][/quote]
با پشتیبانی تماس بگیر خب
کی گفته نمیشه؟
داداشی تو قسمت حساب مالی و سکه میری
بالا دست چپ میتونی از حساب مرکزی(اکانت مرکزی)به سرور بازی سکه انتقال بدی و برعکس یعنی میتونی از سرور بازی به حساب مرکزیت سکه بدی.حالا تو 30000 تومان پولو نمیتونی برگشت بزنی باید باهش 600 سکه بخری بعد از اکانت مرکزی اون 600 سکه رو برای سرور 15 بفرستی.
دیگه از این بی اطلاع ها سوال نکن
کی گفته نمیشه؟
بالا دست چپ میتونی از حساب مرکزی(اکانت مرکزی)به سرور بازی سکه انتقال بدی و برعکس یعنی میتونی از سرور بازی به حساب مرکزیت سکه بدی.حالا تو 30000 تومان پولو نمیتونی برگشت بزنی باید باهش 600 سکه بخری بعد از اکانت مرکزی اون 600 سکه رو برای سرور 15 بفرستی.
دیگه از این بی اطلاع ها سوال نکن:evil:
سلام من تو سرور 15 مبلغ 300000 ریال برای خرید طلا واریز کردم ولی اعتبار به من نمیده چه کنم
ببین بعد 72 ساعت برمیگرده حسابت ولی دیگه از سرور بازی سکه نخر چون اینجوری میشه فقط از اکانت مرکزی سکه بخر من کارم سکه بازیه
[quote][div][b]arash4132[/b][/div][div]سلام من تو سرور 15 مبلغ 300000 ریال برای خرید طلا واریز کردم ولی اعتبار به من نمیده چه کنم[/div][/quote]
ببین بعد 72 ساعت برمیگرده حسابت ولی دیگه از سرور بازی سکه نخر چون اینجوری میشه فقط از اکانت مرکزی سکه بخر من کارم سکه بازیه
کی گفته نمیشه؟
دیگه از این بی اطلاع ها سوال نکن
قانون رو عوض کردن دیگه وقتی سرور فعال باشه نمیتونی سکه جابجا کنی ولی به نظر من به جای اینکه سکه بگیره به پشتیبانی بگه اگر امکانش باشه پولو به حساب مرکزی بازیکن منتقل کنن تا کارش راه بیفته
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]کی گفته نمیشه؟
دیگه از این بی اطلاع ها سوال نکن:evil:[/div][/quote]
قانون رو عوض کردن دیگه وقتی سرور فعال باشه نمیتونی سکه جابجا کنی ولی به نظر من به جای اینکه سکه بگیره به پشتیبانی بگه اگر امکانش باشه پولو به حساب مرکزی بازیکن منتقل کنن تا کارش راه بیفته ;)
اول باید پولو از سرور به اکانت مرکزی و بعد باید اونو از اکانت مرکزی به سرور مورد نر ارسال کنید
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]ro un tri[/b][/div][div]اشتباه کردم سرور 14 رو شارژ کردم و رفتم به حساب مرکزی دیدم نمیشه به سرور 15 انتقال داد و میگه تا تموم نشه نمیشه.کمکم کنید 30 هزار پوله و به غیر از اون عقب میفتم[/div][/quote]
اول باید پولو از سرور به اکانت مرکزی و بعد باید اونو از اکانت مرکزی به سرور مورد نر ارسال کنید
خب بعد از اون باید بری یکی از بسته های سکه رو بخری
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
خب بعد از اون باید بری یکی از بسته های سکه رو بخری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.