تولید گندم من H/6343 بود که در حال حاضر دچار یک روند تولیدی نزولی شده و تولیدم به -13/H رسیده کسی می دونه علتش چیه ؟
سر بازات سربازات از تعداد تولیدت بیشترن داداش باسه همین منفیه یا گندم زارو ار تقا بده یا شیرینی پزی و نانوایی و...
میتونی نیروهاتم بفرستی به عنوان محافظ باسه بقیه شهرا تا از گندمت کم نشه
...............
[quote][div][b]i am god[/b][/div][div]تولید گندم من H/6343 بود که در حال حاضر دچار یک روند تولیدی نزولی شده و تولیدم به -13/H رسیده کسی می دونه علتش چیه ؟[/div][/quote]
سر بازات سربازات از تعداد تولیدت بیشترن داداش باسه همین منفیه یا گندم زارو ار تقا بده یا شیرینی پزی و نانوایی و...
میتونی نیروهاتم بفرستی به عنوان محافظ باسه بقیه شهرا تا از گندمت کم نشه
تولید گندم من H/6343 بود که در حال حاضر دچار یک روند تولیدی نزولی شده و تولیدم به -13/H رسیده کسی می دونه علتش چیه ؟
اول از این که تعداد گندم خور هات بیشتر از تولیدته..نانوایی و آسیابت رو ارتقاع بده..به یکی از آبادی های نزدیکت که قابل تسخیره و ذخایر گندم داره حمله کن..اگه منجم داری منجم اعزام کن به اون آبادی یا کشاورز کشاورز بهتره..البته میتونی هم کشاورز بفرستی هم منجم...پول اضافی داشته باشی میتونی بری سکه بخری و تولیداتو افزایش بدی...یا سر بازاتو بفرستی جنگ تا یه خوردشون بمیرن..اگه به عنوان محاقظ بفرستی جایی هیچ تعصیری نداره چون امتحان کردم..فک کنم همه چیرو گفتم
در بستنی رو باید بست
[quote][div][b]i am god[/b][/div][div]تولید گندم من H/6343 بود که در حال حاضر دچار یک روند تولیدی نزولی شده و تولیدم به -13/H رسیده کسی می دونه علتش چیه ؟[/div][/quote]
اول از این که تعداد گندم خور هات بیشتر از تولیدته..نانوایی و آسیابت رو ارتقاع بده..به یکی از آبادی های نزدیکت که قابل تسخیره و ذخایر گندم داره حمله کن..اگه منجم داری منجم اعزام کن به اون آبادی یا کشاورز کشاورز بهتره..البته میتونی هم کشاورز بفرستی هم منجم...پول اضافی داشته باشی میتونی بری سکه بخری و تولیداتو افزایش بدی...یا سر بازاتو بفرستی جنگ تا یه خوردشون بمیرن..اگه به عنوان محاقظ بفرستی جایی هیچ تعصیری نداره چون امتحان کردم..فک کنم همه چیرو گفتم:D:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.