اولین بازی آنلاین استراتژیک که معروف شد و خیلی زود کلی طرفدار پیدا کرد * بود و یه جورایی شروع کننده این سبک بازی استراتژیک تو عصر گدشته با اسلحه های سرد و امپراطوری های بزرگ و شهرهای مختلف و.... بود. تنها بازی هم بود که تو بیش از 50 کشور دنیا انجام می شد و بیش از 50 زبان مختلف داشت با سرورهای مختلف برای هر کشوری (http://travian.ws/) با کلی سایت های کمکی دیگه مثل * آنالایزر و.... تو ایران هم یه زمانی خیلی طرفدار داشت و یکه تاز بود،نباید بی انصافی بکنیم همه بازی هایی که الان هست به سبک همون * هست و تم اصلی داستان همونه با یه سری تغییرات تو سناریوی بازی ها، تعریف بی خودی نمی خواستم بکنم تا الان تعریف کردم ازش ولی بعد از این که ورژن 4 اومد دیگه من خودم علاقه م رو از دست دادم
چون من خودم گرافیک ساده و قدیمیش رو خیلی بیشتر دوست داشتم و ساده گی خود بازی رو، وقتی هنوز ورژن 4 نیومده بود و قهرمان همه کاره نشده بود و انقدر نقشش تو بازی مهم نشده بود، بعد از اون بازی دیگه بازی خیلی وابسته به قهرمان و ماجراجویی هاش شد و تجهیزاتش و حراجی هاش و ..... و دیگه پول و طلا و نقره شد مهم ترین چیز تو بازی و به نظرم بقیه ش سرکاری بود و من دیگه هیچ وقت بازی نکردم
بزرگترین حسرت آدمی آن است که می خواهد اما نمی تواند، و به یاد می آورد روزی را که می توانست اما نخواست....
اولین بازی آنلاین استراتژیک که معروف شد و خیلی زود کلی طرفدار پیدا کرد تراوین بود و یه جورایی شروع کننده این سبک بازی استراتژیک تو عصر گدشته با اسلحه های سرد و امپراطوری های بزرگ و شهرهای مختلف و.... بود. تنها بازی هم بود که تو بیش از 50 کشور دنیا انجام می شد و بیش از 50 زبان مختلف داشت با سرورهای مختلف برای هر کشوری (http://travian.ws/) با کلی سایت های کمکی دیگه مثل تراوین آنالایزر و.... تو ایران هم یه زمانی خیلی طرفدار داشت و یکه تاز بود،نباید بی انصافی بکنیم همه بازی هایی که الان هست به سبک همون تراوین هست و تم اصلی داستان همونه با یه سری تغییرات تو سناریوی بازی ها، تعریف بی خودی نمی خواستم بکنم تا الان تعریف کردم ازش ولی بعد از این که ورژن 4 اومد دیگه من خودم علاقه م رو از دست دادم:( چون من خودم گرافیک ساده و قدیمیش رو خیلی بیشتر دوست داشتم و ساده گی خود بازی رو، وقتی هنوز ورژن 4 نیومده بود و قهرمان همه کاره نشده بود و انقدر نقشش تو بازی مهم نشده بود، بعد از اون بازی دیگه بازی خیلی وابسته به قهرمان و ماجراجویی هاش شد و تجهیزاتش و حراجی هاش و ..... و دیگه پول و طلا و نقره شد مهم ترین چیز تو بازی و به نظرم بقیه ش سرکاری بود و من دیگه هیچ وقت بازی نکردم;)