من فقط فیسبوک رو استفاده میکنم که به نظر من عالیه.
البته یه مشکل بزرگ توی طرحش داره. اگه به جای قسمت های ابی طرح اژدها میزاشتن خیلی فضای * تری میشد.
دوستان فکر نکنید من دیوونه میوونه ام ها این اژدها که گیر دادم بهش داستانی داره واسه خودش که به هیچکس نمیگم.
این مطلب در 1391/09/05 17:55:02 نوشته شده است و در 1391/09/05 18:19:05 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
البته یه مشکل بزرگ توی طرحش داره. اگه به جای قسمت های ابی طرح اژدها میزاشتن خیلی فضای روحانی تری میشد.
دوستان فکر نکنید من دیوونه میوونه ام ها این اژدها که گیر دادم بهش داستانی داره واسه خودش که به هیچکس نمیگم.:mrgreen:
البته یه مشکل بزرگ توی طرحش داره. اگه به جای قسمت های ابی طرح اژدها میزاشتن خیلی فضای * تری میشد.
آره والا
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من فقط فیسبوک رو استفاده میکنم که به نظر من عالیه.
البته یه مشکل بزرگ توی طرحش داره. اگه به جای قسمت های ابی طرح اژدها میزاشتن خیلی فضای روحانی تری میشد.[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
آره والا
فیلتر تو ایران اصلا وجود خارجی نداره تا وقتی ساک سو وی چی ان و هزار جور شیلتر شکنه دیگه هست.
آره خداییش ...
نیم کیلو باش... ولی مرد باش....
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فیلتر تو ایران اصلا وجود خارجی نداره تا وقتی ساک سو وی چی ان و هزار جور شیلتر شکنه دیگه هست.[/div][/quote]
آره خداییش ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.