سلام بچه ها.
یه اسم خوب برای اتحاد بگید.میخوام بین اسمایی که میگید یه اسم رو برای اتحادی که تو سرور15 خواهم ساخت و حتما جزء 10 اتحاد برتر هست بزارم.
منتظر اسماتونم
سلام بچه ها.
یه اسم خوب برای اتحاد بگید.میخوام بین اسمایی که میگید یه اسم رو برای اتحادی که تو سرور15 خواهم ساخت و حتما جزء 10 اتحاد برتر هست بزارم.
منتظر اسماتونم;):arrow::arrow::arrow:
سلام بچه ها.
منتظر اسماتونم
پادشاهان صلیبی- گارد جاویدان
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div]سلام بچه ها.
منتظر اسماتونم;):arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
پادشاهان صلیبی- گارد جاویدان
سلام بچه ها.
منتظر اسماتونم
D R A G O N یا M A V A R A s13 یا Scorpions+azarbayjan یا UNFORGIVEN یا GLADIATORS اگه یکیو بزاری من شخصا میام تو اتحادت یه اسمش خصوصی هم برا خودم دارم نمیگم
[quote][div][b]reza0122[/b][/div][div]سلام بچه ها.
منتظر اسماتونم;):arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
D R A G O N یا M A V A R A s13 یا Scorpions+azarbayjan یا UNFORGIVEN یا GLADIATORS اگه یکیو بزاری من شخصا میام تو اتحادت یه اسمش خصوصی هم برا خودم دارم نمیگم:D:lol::lol::lol::lol::P:P:idea::?::!::!::!::!:;););););):o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.