ای خدا! دوباره آموزش خراب شد . حالا چی کار کنم ؟ یقه ی کی رو بگیرم ؟
یقه پشتیبانی رو بگیر
inera@att.net
[quote][div][b]sadegh410[/b][/div][div]ای خدا! دوباره آموزش خراب شد .:x حالا چی کار کنم ؟ :!:یقه ی کی رو بگیرم ؟:roll:[/div][/quote]
یقه پشتیبانی رو بگیر
ت. حواست باشه الان به پشتیبانی گزارش میکنن میان یغتو پاره پاره میکنن
[quote][div][b]sadegh410[/b][/div][div]ای خدا! دوباره آموزش خراب شد .:x حالا چی کار کنم ؟ :!:یقه ی کی رو بگیرم ؟:roll:[/div][/quote]
ت. حواست باشه الان به پشتیبانی گزارش میکنن میان یغتو پاره پاره میکنن:lol:
ت. حواست باشه الان به پشتیبانی گزارش میکنن میان یغتو پاره پاره میکنن
داداش گفتن با نگفتنت یکی هست الان ی مدته همه ی دستندرکارای عصر پادشاهان غیب شدن؟!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh410[/b][/div][div]ای خدا! دوباره آموزش خراب شد .:x حالا چی کار کنم ؟ :!:یقه ی کی رو بگیرم ؟:roll:[/div][/quote]
ت. حواست باشه الان به پشتیبانی گزارش میکنن میان یغتو پاره پاره میکنن:lol:[/div][/quote]
داداش گفتن با نگفتنت یکی هست الان ی مدته همه ی دستندرکارای عصر پادشاهان غیب شدن؟!!:shock::lol:
خوشم میاد که مدیر کم میاره منو مسدود می کنه
مدیر عشقم منتظرم باش
هفته دیگه با حکم قضایی میام خدمتتون
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.[/div][/quote]
آره اینانبودن بااینکه بازم کارمند اوردن ولی خیلی دیر جواب میدن[/div][/quote]
شاید قبلی ها رو اخراج کردن
[quote][div][b]saeid804[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.[/div][/quote]
آره اینانبودن بااینکه بازم کارمند اوردن ولی خیلی دیر جواب میدن[/div][/quote]
شاید قبلی ها رو اخراج کردن[/div][/quote]
نه پستشون عوض شده.آخه من با آقای محمدی همسایه ام.8-)
پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.
آره باووو فک کنم اینا بودن زدن سرور 14 رو داغون کردن فک کنم تازه واردن فعلا بلد نیستن کار کنن
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.[/div][/quote]
آره باووو فک کنم اینا بودن زدن سرور 14 رو داغون کردن فک کنم تازه واردن فعلا بلد نیستن کار کنن:mrgreen:
پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.
اصفهانی بهترینه من مسدود شده بودم با مدیر انجمن حرف زد فعال شدم.خوب شد آوردنش.
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]پشتیبان ها عوض شدن من 2تا جدید دیدم کاشفی واصفهانی اینا نبودن.[/div][/quote]
اصفهانی بهترینه من مسدود شده بودم با مدیر انجمن حرف زد فعال شدم.خوب شد آوردنش.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.