کم میشه ولی از صفر پایین تر نمیره.نمیدونم چطوری اینطوری شده.احتمالا یه باختی داشتی یادت نیست.چک کن بازی هاتو
نه داداش چک کردم .
آخرین بازیم رو بردم.
اما الان درست شد مثل اینکه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کم میشه ولی از صفر پایین تر نمیره.نمیدونم چطوری اینطوری شده.احتمالا یه باختی داشتی یادت نیست.چک کن بازی هاتو [/div][/quote]
نه داداش چک کردم .
آخرین بازیم رو بردم.
اما الان درست شد مثل اینکه
به هر نوشته ای که توسط یک فرد در انجمن گذاشته میشه تاپیک میگن واما جواب شما دوست عزیز بله امتیاز منفی هم میشه تاپیکم الکی قفل نمیشه
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]علی کریمی16[/b][/div][div]لطفا تاپیک رو قفل کنید مشکلم حل شد.[/div][/quote]
تایپیک یعنی چی؟؟!![/div][/quote]
به هر نوشته ای که توسط یک فرد در انجمن گذاشته میشه تاپیک میگن واما جواب شما دوست عزیز بله امتیاز منفی هم میشه تاپیکم الکی قفل نمیشه;)
هر موضوع یا تیتر جدیدی که توسط یه نویسنده اضافه میشه
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]علی کریمی16[/b][/div][div]لطفا تاپیک رو قفل کنید مشکلم حل شد.[/div][/quote]
هر موضوع یا تیتر جدیدی که توسط یه نویسنده اضافه میشه
به هر نوشته ای که توسط یک فرد در انجمن گذاشته میشه تاپیک میگن واما جواب شما دوست عزیز بله امتیاز منفی هم میشه تاپیکم الکی قفل نمیشه
فکر نکنم منفی بشه من اولین سروری که بازی کردم امتیازم 0 بود با 40-50 تا باخت منفی هیچ نشد
i knew you were trouble
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]علی کریمی16[/b][/div][div]لطفا تاپیک رو قفل کنید مشکلم حل شد.[/div][/quote]
به هر نوشته ای که توسط یک فرد در انجمن گذاشته میشه تاپیک میگن واما جواب شما دوست عزیز بله امتیاز منفی هم میشه تاپیکم الکی قفل نمیشه;)[/div][/quote]
فکر نکنم منفی بشه من اولین سروری که بازی کردم امتیازم 0 بود با 40-50 تا باخت منفی هیچ نشد
ماشالله
50 تا باخت ؟؟؟
چه با افتخارم میگی
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]علی کریمی16[/b][/div][div]لطفا تاپیک رو قفل کنید مشکلم حل شد.[/div][/quote]
به هر نوشته ای که توسط یک فرد در انجمن گذاشته میشه تاپیک میگن واما جواب شما دوست عزیز بله امتیاز منفی هم میشه تاپیکم الکی قفل نمیشه;)[/div][/quote]
فکر نکنم منفی بشه من اولین سروری که بازی کردم امتیازم 0 بود با 40-50 تا باخت منفی هیچ نشد[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock:
ماشالله :lol::lol::lol:
50 تا باخت ؟؟؟:?
چه با افتخارم میگی:lol::lol:
:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.