امروز که اومدم دیدم مسدود شدم اول تعجب کردم هرچی فکر کردم گفتم برا چی آخه ؟ اولش فکر میکردم واسه این بوده باشه که تو یکی از این تاپیکا منو به خاطر عکسم مسخره کرده بودن و منم جوابشونو دادم منو بستن ولی بعد از اینکه یک اکانت دیگه ساختم و اومدم به مدیر گفتم دیدم نه قضیه مال چیزای دیگه بوده .... بیخیال اگر هم کسی میخواد بدونه بره از رفیقم مهدی (شوالیه) بپرسه از همه ممنونم به خاطر اینکه منو تحمل کردن و از مدیرم برای اینکه نذاشت بچه ها بیشتر از این منو تحمل کنن و از دستم خلاص شدن . در هر صورت بچه ها من دارم میرم اکانت اصلی ام هم مسدود دائم شده منم ادمی نیستم التماس کنم بازم خدا رو شکر میکنم که برای فحش دادن و ... مسدود نشدم البته شاید اگر فحش میدادم اینطور نمیشدم که الان شدم . خلاصه بچه ها اگه کاری داشتین من تو اس 13 اسمم dr.no و تو اس 14 هم dr.ss هستم . در ضمن مدیر جان لطفا بزار این تاپیک باشه و حذفش نکن برای اونایی هم که منو هنوز خوب نمیشناسنم بگم:
امیر هستم
14 سالمه
اهل گرگانم
و در آخر اینکه همتونو به یاد خواهم داشت (باور کنید اینجا اونقدر برام ارزش داره که همین الان که دارم اینو مینویسم اشک از چشمام داره میریزه)
بچه ها خداحافظ
بچه هانمیدونم چرا من باید فقط تایپک خداحافظی روبنویسم
حالاقدر اون چیزیو که قبلا داشتم رومیدونم
دوستان اگه امیر برنگرده شاید منم برمو بر نگردم اسمم که توسرورهاهمه میدونن
وباز هم تاکیدمیکنم که مدیر عزیز لطفا تایپک روقفل یا حذف نکنه
مدیرخیلی ببخشید ولی دارم میبینم که تایپک قفل شده وهمین امروز هم میفته من ازشما اعضای انجمن میپرسم تایپک مشکلی داشت
امیر هستم
14 سالمه
اهل گرگانم
و در آخر اینکه همتونو به یاد خواهم داشت (باور کنید اینجا اونقدر برام ارزش داره که همین الان که دارم اینو مینویسم اشک از چشمام داره میریزه)
بچه ها خداحافظ
بچه هانمیدونم چرا من باید فقط تایپک خداحافظی روبنویسم
حالاقدر اون چیزیو که قبلا داشتم رومیدونم
دوستان اگه امیر برنگرده شاید منم برمو بر نگردم اسمم که توسرورهاهمه میدونن
وباز هم تاکیدمیکنم که مدیر عزیز لطفا تایپک روقفل یا حذف نکنه
مدیرخیلی ببخشید ولی دارم میبینم که تایپک قفل شده وهمین امروز هم میفته من ازشما اعضای انجمن میپرسم تایپک مشکلی داشت
این مطلب در 1392/03/21 12:25:58 نوشته شده است و در 1392/03/21 14:22:58 ویرایش شده است .
...............