سلام.دوستان اسم خودتون رو تو سرور هشت بگید.من به چند تا نیرو و بازیکن از انجمن تو اتحادمون نیاز دارم.از بینگو و اله سار و ....هم دعوت میکنم بیان.نام کاربریم اونجا King Farhan است و اسم اتحاد هم مردان بی ادعا هستش.منتظر دعوت نامه شما هستم.
ممنون.
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
سلام.دوستان اسم خودتون رو تو سرور هشت بگید.من به چند تا نیرو و بازیکن از انجمن تو اتحادمون نیاز دارم.از بینگو و اله سار و ....هم دعوت میکنم بیان.نام کاربریم اونجا King Farhan است و اسم اتحاد هم مردان بی ادعا هستش.منتظر دعوت نامه شما هستم.
ممنون.
بهتره هرچه زود تر اتحادتو بهم بزنی چون وسط ها سرور کسی نمیاد برای حسین هم اینجوری شد
شما بیاین میشه.منتظرتون هستم
باز ا
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]بهتره هرچه زود تر اتحادتو بهم بزنی چون وسط ها سرور کسی نمیاد برای حسین هم اینجوری شد[/div][/quote]
شما بیاین میشه.منتظرتون هستم;)
بهتره هرچه زود تر اتحادتو بهم بزنی چون وسط ها سرور کسی نمیاد برای حسین هم اینجوری شد
من فارم وکاتا هستم وبدرد اتحاد تو نمیخورم
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]بهتره هرچه زود تر اتحادتو بهم بزنی چون وسط ها سرور کسی نمیاد برای حسین هم اینجوری شد[/div][/quote]
شما بیاین میشه.منتظرتون هستم;)[/div][/quote]
مما برای فارم ها ارزش زیادی ......
باز ا
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]بهتره هرچه زود تر اتحادتو بهم بزنی چون وسط ها سرور کسی نمیاد برای حسین هم اینجوری شد[/div][/quote]
شما بیاین میشه.منتظرتون هستم;)[/div][/quote]
من فارم وکاتا هستم وبدرد اتحاد تو نمیخورم[/div][/quote]
مما برای فارم ها ارزش زیادی ......;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.