اونه صفحه فیک هست.
کار بدی کردی چون استفاده از فیلتر شکن حرام است و جرم هم داره.من که به شخصه هیچ وقت فیلتر شکن استفاده نمیکنم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اونه صفحه فیک هست.
کار بدی کردی چون استفاده از فیلتر شکن حرام است و جرم هم داره.من که به شخصه هیچ وقت فیلتر شکن استفاده نمیکنم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اونه صفحه فیک هست.
کار بدی کردی چون استفاده از فیلتر شکن حرام است و جرم هم داره.من که به شخصه هیچ وقت فیلتر شکن استفاده نمیکنم.
خجالتم نمیکشن.ما قبلا جلوی هیچ کسی نمیگفتیم فیلتر شکن داریم.حالا همه میان تو جای عمومی اسم فیلتر شکن و سایت.....میدن.
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اونه صفحه فیک هست.
کار بدی کردی چون استفاده از فیلتر شکن حرام است و جرم هم داره.من که به شخصه هیچ وقت فیلتر شکن استفاده نمیکنم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خجالتم نمیکشن.ما قبلا جلوی هیچ کسی نمیگفتیم فیلتر شکن داریم.حالا همه میان تو جای عمومی اسم فیلتر شکن و سایت.....میدن.:D:D:D
اونه صفحه فیک هست.
خجالتم نمیکشن.ما قبلا جلوی هیچ کسی نمیگفتیم فیلتر شکن داریم.حالا همه میان تو جای عمومی اسم فیلتر شکن و سایت.....میدن.
بدو برو بگو اینا فیلتر شکن دارن بدو
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اونه صفحه فیک هست.
کار بدی کردی چون استفاده از فیلتر شکن حرام است و جرم هم داره.من که به شخصه هیچ وقت فیلتر شکن استفاده نمیکنم.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خجالتم نمیکشن.ما قبلا جلوی هیچ کسی نمیگفتیم فیلتر شکن داریم.حالا همه میان تو جای عمومی اسم فیلتر شکن و سایت.....میدن.:D:D:D[/div][/quote]
بدو برو بگو اینا فیلتر شکن دارن بدو:lol::lol::D
هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله
فیلتر نه شیلتر
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]فیلتر نه شیلتر
هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله
فیلتر نه شیلتر
کلمه ی ف سانسور شده و بجاش کلمه دیگری گذاشته شده
یا علی مدد از تو
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]فیلتر نه شیلتر[/div][/quote]
کلمه ی ف سانسور شده و بجاش کلمه دیگری گذاشته شده:mrgreen::mrgreen:
فیلتر نه شیلتر
بله متشکرم که مایه ی خنده ی ما می شوی
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]فیلتر نه شیلتر[/div][/quote]
کلمه ی ف سانسور شده و بجاش کلمه دیگری گذاشته شده:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
فیلتر نه شیلتر
خواهش میکنم.
میشه 1000 تومن
یا علی مدد از تو
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]tigertron[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هرکی از شیلتر شکن استفاده کنه و بره به سایت هایی که از سوی بلاد کفر ساخته شده جاش تو قعره جهنمه.بعله:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]فیلتر نه شیلتر[/div][/quote]
کلمه ی ف سانسور شده و بجاش کلمه دیگری گذاشته شده:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بله متشکرم که مایه ی خنده ی ما می شوی[/div][/quote]
خواهش میکنم.
میشه 1000 تومن:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.