نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:
نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه
سرور 14 منظورته؟؟؟
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
سرور 14 منظورته؟؟؟
سرور 14 منظورته؟؟؟
آره
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
سرور 14 منظورته؟؟؟[/div][/quote]
آره
سرور 14 منظورته؟؟؟
آره
برای منم همینطوریهههههههههههههههههههههه
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
برای منم همینطوریهههههههههههههههههههههه:shock:
سرور 14 منظورته؟؟؟
آره
فکر کنم برای تنوع زدند به مشخصات اتحاد ،،، امیدوارم فردا نوبت ارتش نباشه؟؟؟ اگه این فلک روزگار و اوضاع سرور 14 هست فردا صبح که اومدی میبینی کل ارتشت را فرستاده برای غارت نفر اول سرور
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
برای منم همینطوریهههههههههههههههههههههه:shock:[/div][/quote]
فکر کنم برای تنوع زدند به مشخصات اتحاد ،،، امیدوارم فردا نوبت ارتش نباشه؟؟؟ اگه این فلک روزگار و اوضاع سرور 14 هست فردا صبح که اومدی میبینی کل ارتشت را فرستاده برای غارت نفر اول سرور :shock::shock:
سرور 14 منظورته؟؟؟
آره
فکر کنم برای تنوع زدند به مشخصات اتحاد ،،، امیدوارم فردا نوبت ارتش نباشه؟؟؟ اگه این فلک روزگار و اوضاع سرور 14 هست فردا صبح که اومدی میبینی کل ارتشت را فرستاده برای غارت نفر اول سرور
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
فکر کنم برای تنوع زدند به مشخصات اتحاد ،،، امیدوارم فردا نوبت ارتش نباشه؟؟؟ اگه این فلک روزگار و اوضاع سرور 14 هست فردا صبح که اومدی میبینی کل ارتشت را فرستاده برای غارت نفر اول سرور :shock::shock:[/div][/quote]
:lol::lol:
سرور 14 منظورته؟؟؟
آره
مشکل بیش از این هاست
وارد مشخصات هیچ اتحادی نمیشه ،
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]نمی تونم وارد مشخصات اتحاد بشم ارور میده ،،، شانسو میبینی ؟ تازه داشتم با همسایه هام تو اتحاد هماهنگ می کردم به یکی حمله مشترک بزنیم حالا نمیتونم ببینم آنلاین هستند یا نه :twisted:[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
فکر کنم برای تنوع زدند به مشخصات اتحاد ،،، امیدوارم فردا نوبت ارتش نباشه؟؟؟ اگه این فلک روزگار و اوضاع سرور 14 هست فردا صبح که اومدی میبینی کل ارتشت را فرستاده برای غارت نفر اول سرور :shock::shock:[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
مشکل بیش از این هاست :shock:
وارد مشخصات هیچ اتحادی نمیشه ، :lol::lol:
ماله منم اینطوریه با این بازیشون عاغا جمع کنید کاسه کوزتونو با این بازیتون نشد 1بار بیایم ببینم مشکلی نیس ومن چقد خوشحالم.هر روز 1مشکل جدید.موقعی هم که بهشون میگی تمام مشکلات حل شده ومشکلی نیس.آره دارم میبینم
ماله منم اینطوریه با این بازیشون عاغا جمع کنید کاسه کوزتونو با این بازیتون نشد 1بار بیایم ببینم مشکلی نیس ومن چقد خوشحالم.هر روز 1مشکل جدید.موقعی هم که بهشون میگی تمام مشکلات حل شده ومشکلی نیس.آره دارم میبینم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.