اواخر سرور 10 یه مدی افتاد که کسی که میخواست حمله کنه اسم شهرشو به * تغییر و به طرف حمله میداد و ما فکر میکردیم کینگیز هستن میگفتیم بزار بزنه دیگه فوقش 500نفره کاری نمی تونه بکنه که فرداش سرور وا میکردیم میدیدیم اوههههه لشکریانمون .....
حالا شما هم مواظب باشین هر وقت بهتون حمله میشه از * حتما چک کنین ببینین واقعا کینگیزها هستن که حمله میکنن یا از اکانت هستش که شهرشو به اسم * تغییر داده.حتما چک کنین منه بد بخت این قضیه رو تازه فهمیدم هی تند وتند داره حمله میکنه منم طاقتم لبریز شد و به اتحادم گفتم . هه هه هه هه هه هه حالا دارن فارمش میکنن !!!!!!! تازه میگن تازگی ها اسمشو به ** تغییر داده !!!!
حالا شما هم مواظب باشین هر وقت بهتون حمله میشه از * حتما چک کنین ببینین واقعا کینگیزها هستن که حمله میکنن یا از اکانت هستش که شهرشو به اسم * تغییر داده.حتما چک کنین منه بد بخت این قضیه رو تازه فهمیدم هی تند وتند داره حمله میکنه منم طاقتم لبریز شد و به اتحادم گفتم . هه هه هه هه هه هه حالا دارن فارمش میکنن !!!!!!! تازه میگن تازگی ها اسمشو به ** تغییر داده !!!!
نظرسنجی
- شماهم بهتون حمله شده ؟؟؟؟
- آیااسم مالکش عشق جنوب هست
این مطلب در 1392/03/19 16:05:29 نوشته شده است و در 1392/03/19 16:06:55 ویرایش شده است .
چرا عاقل کند کاری که بعدا خود به خود گوید که لعنت بر خودم کردم بادا بادا مبارک بادا . . . . . . .