اقا ما جاسوس فرستادیم نه خودش اومد نه گزارشش سرباز فرستادیم نه خودش اومد نه گزارشش بعضی بچه ها سابقه ی طولانی مدت در اکثر سرور ها داشتند و شاید به حرف من بخندند اما این مشکل واسه من پیش اومده نزدیک 35000 هزار تو هرسروری ثبت نام میکنند حالا یا بیشتر یا کمتر بیش از نیمی ازشون فقط سکه میخرند و واقعا شب و صبحا نمی خوابند منم اینجوریم بیشتر مواقع تا صبح بیدارم داداشم این مشکل واسش پیش اومد به پشتیبانی گفت جواب پشتیبانی این بود اگر یکبار دیگر به فکر گول زدن عصر پادشاهان باشید اکانتتان را می بندم من به پشتیبانی گفتم جوابی به من نمیدند داداشای گلم شما بگید من چکار کنم؟
milad-behamta-yektaاقا ما جاسوس فرستادیم نه خودش اومد نه گزارشش سرباز فرستادیم نه خودش اومد نه گزارشش بعضی بچه ها سابقه ی طولانی مدت در اکثر سرور ها داشتند و شاید به حرف من بخندند اما این مشکل واسه من پیش اومده نزدیک 35000 هزار تو هرسروری ثبت نام میکنند حالا یا بیشتر یا کمتر بیش از نیمی ازشون فقط سکه میخرند و واقعا شب و صبحا نمی خوابند منم اینجوریم بیشتر مواقع تا صبح بیدارم داداشم این مشکل واسش پیش اومد به پشتیبانی گفت جواب پشتیبانی این بود اگر یکبار دیگر به فکر گول زدن عصر پادشاهان باشید اکانتتان را می بندم من به پشتیبانی گفتم جوابی به من نمیدند داداشای گلم شما بگید من چکار کنم؟