سلام من سرباز خونمو زدم که ساخته بضه زمان ساختشم تموم شد ولی ساختمونش نمیاد گیر کرده ساختمونه دگه هم نمیتونم بسازم.لطفا جواب بدید.ممنون
کلا سرور رفته تو هنگ منم 13 مشکل دارم ،،،، سرباز برنمی گرده ، ساختمون ها زمان ساختشون تموم میشه ولی ارتقا داده نمیشن و ساخنمون جدید هم ساخته نمیشه معلوم نیست توی این 10 روز چه بلایی سر عصرپادشاهان اومده همش تو مشکله
[quote][div][b]boy_bahall[/b][/div][div]سلام من سرباز خونمو زدم که ساخته بضه زمان ساختشم تموم شد ولی ساختمونش نمیاد گیر کرده ساختمونه دگه هم نمیتونم بسازم.لطفا جواب بدید.ممنون[/div][/quote]
کلا سرور رفته تو هنگ منم 13 مشکل دارم ،،،، سرباز برنمی گرده ، ساختمون ها زمان ساختشون تموم میشه ولی ارتقا داده نمیشن و ساخنمون جدید هم ساخته نمیشه معلوم نیست توی این 10 روز چه بلایی سر عصرپادشاهان اومده همش تو مشکله
سلام من سرباز خونمو زدم که ساخته بضه زمان ساختشم تموم شد ولی ساختمونش نمیاد گیر کرده ساختمونه دگه هم نمیتونم بسازم.لطفا جواب بدید.ممنون
منم دقیقا همینطوریم تو سرور 14.بعد از تموم شدن ساخت ساختمونا یه عدد منفی میزنه و هی رفرش میکنه و زمانش بیشتر میشه
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]boy_bahall[/b][/div][div]سلام من سرباز خونمو زدم که ساخته بضه زمان ساختشم تموم شد ولی ساختمونش نمیاد گیر کرده ساختمونه دگه هم نمیتونم بسازم.لطفا جواب بدید.ممنون[/div][/quote]
کلا سرور رفته تو هنگ منم 13 مشکل دارم ،،،، سرباز برنمی گرده ، ساختمون ها زمان ساختشون تموم میشه ولی ارتقا داده نمیشن و ساخنمون جدید هم ساخته نمیشه معلوم نیست توی این 10 روز چه بلایی سر عصرپادشاهان اومده همش تو مشکله[/div][/quote]
منم دقیقا همینطوریم تو سرور 14.بعد از تموم شدن ساخت ساختمونا یه عدد منفی میزنه و هی رفرش میکنه و زمانش بیشتر میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.