amirr9
گزارشها، لشکرکشی، اردوگاه، سربازخانه،اصطبل.... همگی:
502 Bad Gateway
واقعا متاسفم باری خودم و همه که داریم تو این بازی وقت می ذاریم، همیشه حساس ترین و مهم ترین زمان ها که باید نتیجه کارهاتو بگیری همینه، هیچ چیز درست کار نمی کنه، دوباره سرورقاطی کرد، آقایان مدیران محترم الان دقیقا باید چه جوری لشکرکشی کنیم؟ جوابی وجود نداره البته گوش شنوا هم وجود نداره، البته جوابش رو خودم می دونم، جوابش اینه که فقط دوباره صبح تاپیک رو حذف کنین.....
کاش با تحقیق بیشتری گلایه می کردید و اینجوری . . .
اما به هر حال توضیحی که در تاپیک دیگر هم دادم اینجا درج می کنم:
خوبه که در مورد این خطای 502 یه توضیحاتی خدمت دوستان بدم. این خطا زمانی رخ می دهد که برخی کاربران از طریق نرم افزارهای جانبی سعی در مرور نقشه و یا لشکرکشی دارند و این مسئله باعث می شود که سرور کم کم کند شود و در نهایت به برخی از درخواست ها پاسخ ندهد و کاربر خطای 502 بگیرد.
البته ما در حال ایجاد یکسری تغییرات هستیم که جلوی این رفتارهای ماشینی را بگیریم و لیست بازیکنان متخلف سرور 9 که از نرم افزار استفاده کرده اند نیز در حال استخراج است و همه آنها طبق قوانین بازی جریمه و یا مسدود خواهند شد.
موفق و پیروز باشید
+
انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+
راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+
وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+
پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]amirr9[/b][/div][div]گزارشها، لشکرکشی، اردوگاه، سربازخانه،اصطبل.... همگی:
502 Bad Gateway
واقعا متاسفم باری خودم و همه که داریم تو این بازی وقت می ذاریم، همیشه حساس ترین و مهم ترین زمان ها که باید نتیجه کارهاتو بگیری همینه، هیچ چیز درست کار نمی کنه، دوباره سرورقاطی کرد، آقایان مدیران محترم الان دقیقا باید چه جوری لشکرکشی کنیم؟ جوابی وجود نداره البته گوش شنوا هم وجود نداره، البته جوابش رو خودم می دونم، جوابش اینه که فقط دوباره صبح تاپیک رو حذف کنین.....[/div][/quote]
کاش با تحقیق بیشتری گلایه می کردید و اینجوری . . .
اما به هر حال توضیحی که در تاپیک دیگر هم دادم اینجا درج می کنم:
خوبه که در مورد این خطای 502 یه توضیحاتی خدمت دوستان بدم. این خطا زمانی رخ می دهد که برخی کاربران از طریق نرم افزارهای جانبی سعی در مرور نقشه و یا لشکرکشی دارند و این مسئله باعث می شود که سرور کم کم کند شود و در نهایت به برخی از درخواست ها پاسخ ندهد و کاربر خطای 502 بگیرد.
البته ما در حال ایجاد یکسری تغییرات هستیم که جلوی این رفتارهای ماشینی را بگیریم و لیست بازیکنان متخلف سرور 9 که از نرم افزار استفاده کرده اند نیز در حال استخراج است و همه آنها طبق قوانین بازی جریمه و یا مسدود خواهند شد.