سلام
من الان 18 عدد سرباز نیزه دار دارم ولی نمیتونم بیارم من به اردوگاه میرم بعد میرم اعزام نیرو بعد از این که تعداد سرباز .نام شهر . محافظت رو انتخام میکنم سر باز نمیده !!! لطفا رسیدگی کنید
سلام
من الان 18 عدد سرباز نیزه دار دارم ولی نمیتونم بیارم من به اردوگاه میرم بعد میرم اعزام نیرو بعد از این که تعداد سرباز .نام شهر . محافظت رو انتخام میکنم سر باز نمیده !!! لطفا رسیدگی کنید
سلام
عجب ادمی هستی اون تاپیک قبلی رو عدم زدی بعد دوباره اومدی اینو زدی
گفتیم که اینجا مشکلت حل نمیشه باید به پشتیبانی بگی مسعولش پشتیبانیه
قانون شماره چهار انجمن میگه :
4- در هنگام جواب دادن به سوالات مطرح شده، از تمسخر یا بکارگیری جملات، اصطلاحات و الفاظی که باعث خجالت زده شدن یا دلسردی کاربر سوال کننده شود جدا خودداری فرمائید. این سایت محلی برای آموزش و یادگیری در همه سطوح است. ممکن است که کسانی سوالاتشان به نظر شما ابتدایی به نظر برسد، لذا اکیدا درخواست میگردد، در جواب به سوالات مطروحه دقت لازم را داشته باشید تا کسی دلسرد و خجل نشود.
مطمئنا هیچکدوم از ما اولی که وارد بازی شدیم اطلاعات الانمونو نداشتیم.
@ امیر توت
اول از همه خوش اومدی به انجمن و نکته دوم اینکه شما مشکلتون رو باید به واحد پشتیبانی اطلاع بدین تا براتون بررسی بشه ...
برای ارتباط با واحد پشتیبانی از بخشهای زیر میتونی اقدام کنی.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]امیر توت[/b][/div][div]سلام
من الان 18 عدد سرباز نیزه دار دارم ولی نمیتونم بیارم من به اردوگاه میرم بعد میرم اعزام نیرو بعد از این که تعداد سرباز .نام شهر . محافظت رو انتخام میکنم سر باز نمیده !!! لطفا رسیدگی کنید [/div][/quote]
عجب ادمی هستی:| اون تاپیک قبلی رو عدم زدی بعد دوباره اومدی اینو زدی:|
گفتیم که اینجا مشکلت حل نمیشه باید به پشتیبانی بگی مسعولش پشتیبانیه[/div][/quote]
قانون شماره چهار انجمن میگه :
4- در هنگام جواب دادن به سوالات مطرح شده، از تمسخر یا بکارگیری جملات، اصطلاحات و الفاظی که باعث خجالت زده شدن یا دلسردی کاربر سوال کننده شود جدا خودداری فرمائید. این سایت محلی برای آموزش و یادگیری در همه سطوح است. ممکن است که کسانی سوالاتشان به نظر شما ابتدایی به نظر برسد، لذا اکیدا درخواست میگردد، در جواب به سوالات مطروحه دقت لازم را داشته باشید تا کسی دلسرد و خجل نشود.
مطمئنا هیچکدوم از ما اولی که وارد بازی شدیم اطلاعات الانمونو نداشتیم.
@ امیر توت
اول از همه خوش اومدی به انجمن و نکته دوم اینکه شما مشکلتون رو باید به واحد پشتیبانی اطلاع بدین تا براتون بررسی بشه ...
برای ارتباط با واحد پشتیبانی از بخشهای زیر میتونی اقدام کنی.
[img]http://www.kingsera.ir/upload/editor/1360747812support_3.png[/img]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.