یه دونه ابادی گندم و سنگ پیش من هستن
منم یه کشاورز و معمار دارم
چجوری ابادی هارو تسخیر کنم و متخصص بفرستم؟
ابادی هارو خالی کردم
منم یه کشاورز و معمار دارم
چجوری ابادی هارو تسخیر کنم و متخصص بفرستم؟
ابادی هارو خالی کردم
| نویسنده | پیغام |
|---|---|
|
تسخیر ابادی 1392/03/06 21:29:30
یه دونه ابادی گندم و سنگ پیش من هستن
منم یه کشاورز و معمار دارم چجوری ابادی هارو تسخیر کنم و متخصص بفرستم؟ ابادی هارو خالی کردم |
|
1392/03/06 22:03:20
راهنما رو بخون داداش
یه قهرمان با تعداد سربازی که میدونی برنده میشی و قهرمانت نمیمیره حمله هم نوع نبرد وقتی تسخیرش کردی از شهرداری متخصص بفرست توش i knew you were trouble
![]() |
|
1392/03/06 22:04:22
یعنی هیچکس نمیدونه؟؟
توی راهنما پیدا نکردم |
|
1392/03/06 22:05:41
همین متخصص فرستادنشو نمیدونم دیگه چند تا منجم میخواد؟؟ کلا توضیح بده در ضمن گفتم خالیش کردم یعنی با قهرمان بهش حمله کرده بودم ااااااه |
|
1392/03/06 22:15:09
خونسرد باش تو نقشه نگاه کن ببین روی ابادیت وایسا اگه نوشته بود این ابادی توسط نام کاربری خودت تصرف شده برن روش نوشته ارسال نیروی متخصص بعد چیزی که لازمه بفرست مثلا واسه ابادی چوب و گندم نجار منجم و کشاورز بریز دقیقا نمیدونم چند تا باید بفرستی از هر کدوم مثلا 5 تا بفرست ببین 50 درصدو میده یا نه اگه کمتر از 50 درصد داد بازم متخصص بفرست(واسه اینکه بفهمی چند درصد داره استفاده میشه برو تو چوب بری یا یه معدن دیگه ببین درصد نیرو متخصص ارسالی چنده i knew you were trouble
![]() |
|
1392/03/06 22:40:55
باشه امتحان میکنم مرسی |
|
1392/03/06 23:55:58
دوست گرامی ، شاید به قول عزیزان کمی زیادی توضیح میدم ولی بحث این دهکوره ها رو کامل اینجا برات باز میکنم .
1 - تسخیر آبادی : اگر در سرور تجربه زیادی نداری و نمیدونی با چقدر سرباز باید تسخیرشون کنی دو راه پیشروت هست : الف ) ببینی چه کسی آبادی تسخیر کرده و ازش سوال کنی چقدر نیرو توشون بوده و با چقدر نیرو حمله کرده و چه تعداد تلفات داده . بر اساس تلفاتی که داده میتونی نتیجه بگیری که تعداد جنگنده هات برای حمله مناسبه و ارزش داره برای تسخیر که تلفات بدی یا باید کمی صبر کنی برای افزایش قدرتت . ب ) جاسوسی کنی از آبادی . که احتمالا در اوایل سرور هنوز فرصت نکردی تعداد مناسبی جاسوس بسازی و گزینه الف مناسبتر میاد . تذکر : در زمان تسخیر باید یک قهرمان در ارتشت باشه که زنده برگرده ( حداقل ) 2 - فرستادن متخصص : دو جور آبادی داریم . آبادی های تک محصوله ( مثل سنگ ) و آبادیهای دو محصوله ( مثل سنگ - گندم ). تک محصوله حداکثر 75 درصد تولید منبع مربوطه رو بالا میبره و دو محصوله ، از هر محصول 50 درصد ( دو تا 50 درصدی میشه ) هر متخصص 5 درصد تولید اون منبع رو بالا میبره و هر منجم 20 درصد کارایی اون متخصص رو افزایش میده . پس برای تک محصوله ای مثل سنگ شما باید : 15 = 5 / 75 تعداد 15 مهمار ( که مربوط به سنگه ) به اون آبادی بفرستی . و برای دو محصوله مثل سنگ - گندم : 10 = 5 / 50 تعداد 10 معمار ( برای سنگ ) و 10 کشاورز ( برای گندم ) بفرستی . حالا روش دومی وجود داره . چون منجم به تعداد زیاد در سرور ها وجود داره و متخصص های دیگه مخصوصا نجار کمه ، میتونی برای صرفجویی متخصص از تعداد زیر استفاده کنی : چون هر منجم به اندازه 20 درصد هر متخصص عمل میکنه میشه 0.2 هر تخصص . پس اگر 5 متخصص جایی داشته باشی و یک منجم انگار 6 متخصص داری : 6 = ( 5 * 0.2 ) + 5 با این تفاسیر اگر در دهکده تک محصوله مثلا چوب 7 نجار بفرستی و 6 منجم ( به جای 15 نجار ) میشه : 15.4 = ( 7 * 0.2 * 6 ) + 7 که انگار به جای 15 نجار ، 15.4 نجار فرستادی و از سرش هم زیادیه ... به همین روش برای آبادی دو محصوله مثلا آهن - گندم تعداد زیر رو بفرست : 5 صنعتگر ، 5 کشاورز ، 5 منجم فقط برای ارسال متخصص به نوع آبادی توجه کن موفق و پیروز باشی .
این مطلب در 1392/03/06 23:55:58 نوشته شده است و در 1392/03/07 22:32:10 ویرایش شده است .
|
|
1392/03/13 23:36:34
ببخشید پست زیر خاکی رو بالا میارم اما این پست آخر انقدر مفید بود که به نظرم باید تویه قسمت راهنما گذاشته باشه ممنونم از نویسنده این پست |
|
منوی کاربری
|
||