سلام بچهای گل انجمن.سرعت در سرور 14 خیلی اومده پایین.برای شما هم اینجوریه؟
داداش اینترنت چند وقتیه کلا اینجوری شده گوگلم به زور باز میشه
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچهای گل انجمن.سرعت در سرور 14 خیلی اومده پایین.برای شما هم اینجوریه؟
[/div][/quote]
داداش اینترنت چند وقتیه کلا اینجوری شده گوگلم به زور باز میشه:oops:
نه داداش.فکر کنم بیشتر برای نفرات آنلاینه چون تا به حال اینجوری نشده بود.خیلی دیگه سرعت اومده پایین
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچهای گل انجمن.سرعت در سرور 14 خیلی اومده پایین.برای شما هم اینجوریه؟
[/div][/quote]
داداش اینترنت چند وقتیه کلا اینجوری شده گوگلم به زور باز میشه:oops:[/div][/quote]
نه داداش.فکر کنم بیشتر برای نفرات آنلاینه چون تا به حال اینجوری نشده بود.خیلی دیگه سرعت اومده پایین:(
نه داداش.فکر کنم بیشتر برای نفرات آنلاینه چون تا به حال اینجوری نشده بود.خیلی دیگه سرعت اومده پایین
آره اصلا بالا نمیوورد به زور اومد
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچهای گل انجمن.سرعت در سرور 14 خیلی اومده پایین.برای شما هم اینجوریه؟
[/div][/quote]
داداش اینترنت چند وقتیه کلا اینجوری شده گوگلم به زور باز میشه:oops:[/div][/quote]
نه داداش.فکر کنم بیشتر برای نفرات آنلاینه چون تا به حال اینجوری نشده بود.خیلی دیگه سرعت اومده پایین:([/div][/quote]
آره اصلا بالا نمیوورد به زور اومد
سلام من تو سرور 14 2 تا اکانت ندارم و میدونم تخلف محسوب میشه ولی وقتی تو نبرد افکار بازی میکن و میبرم میگه امتیازی به شما اضافه نشده برای این که دو اکانت دارید این مشکل رو لطفا هر چه زود تر هل کنید
فقط خدا خالق نور است
سلام من تو سرور 14 2 تا اکانت ندارم و میدونم تخلف محسوب میشه ولی وقتی تو نبرد افکار بازی میکن و میبرم میگه امتیازی به شما اضافه نشده برای این که دو اکانت دارید این مشکل رو لطفا هر چه زود تر هل کنید
به پشتیبانی باید بگی .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]reza.spootin[/b][/div][div]سلام من تو سرور 14 2 تا اکانت ندارم و میدونم تخلف محسوب میشه ولی وقتی تو نبرد افکار بازی میکن و میبرم میگه امتیازی به شما اضافه نشده برای این که دو اکانت دارید این مشکل رو لطفا هر چه زود تر هل کنید[/div][/quote]
به پشتیبانی باید بگی .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.