من تمام شرایط لازم برای تسخیر شهر جدید رو دارم اما زمان لشکر کشی گزینه محاصره رو نمیتونم انتخاب کنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
تا این تاریخ
قابلیت تسخیر یا چیف
حداقل تو سرور 6 یا 7 اکتیو نشده و نه شما نه هیچ * قادر به این حرکت نیست
[quote][div][b]mhnm1984[/b][/div][div]من تمام شرایط لازم برای تسخیر شهر جدید رو دارم اما زمان لشکر کشی گزینه محاصره رو نمیتونم انتخاب کنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه[/div][/quote]
تا این تاریخ
قابلیت تسخیر یا چیف
حداقل تو سرور 6 یا 7 اکتیو نشده و نه شما نه هیچ کس قادر به این حرکت نیست
من تمام شرایط لازم برای تسخیر شهر جدید رو دارم اما زمان لشکر کشی گزینه محاصره رو نمیتونم انتخاب کنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
گلم پشتیبانی گفته که احتمالا تو سرور های دیگه این قابلیت فعال میشه
احتمالا 9 یا 10 فعالش میکنن
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]mhnm1984[/b][/div][div]من تمام شرایط لازم برای تسخیر شهر جدید رو دارم اما زمان لشکر کشی گزینه محاصره رو نمیتونم انتخاب کنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه[/div][/quote]
GREAT
[quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]mhnm1984[/b][/div][div]من تمام شرایط لازم برای تسخیر شهر جدید رو دارم اما زمان لشکر کشی گزینه محاصره رو نمیتونم انتخاب کنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه[/div][/quote]
احتمالا 9 یا 10 فعالش میکنن[/div][/quote]
GREAT ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.