شوروشو در آوردن اکانت سرور 14 500 نفر مولتی اکانت دارن من اکانت رفیقمو گفتم الکی مولتیمه بدون شناسایی ای پی گرفتن اکانت منو به مدت 7 روز غیر فعال کردن یعنی اصلا ای پی منو شناسایی نکردن که ببنن مولتیم یا نه چون واقعنی اون اکانت برای رفیقمه و من فقط یه دونه اکانت داشتم
.When it's real ,you can't walk away
شوروشو در آوردن اکانت سرور 14 500 نفر مولتی اکانت دارن من اکانت رفیقمو گفتم الکی مولتیمه بدون شناسایی ای پی گرفتن اکانت منو به مدت 7 روز غیر فعال کردن یعنی اصلا ای پی منو شناسایی نکردن که ببنن مولتیم یا نه چون واقعنی اون اکانت برای رفیقمه و من فقط یه دونه اکانت داشتم:oops:
به نظرتو دسته که الکی غیرفعال کنن آخه من از سرور 9 تا 14 سکه نخریدم به خاطر همین گرفتن غیرفعال کردن بیخودی لطفا غیرفعال نکنید چون من به بازی های الکی پول نمیدم
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]خوب دیگه .:lol::lol::lol::lol::D:lol::lol:
تو باشی دیگه برا بقیه شاخ و شونه نکشی.[/div][/quote]
به نظرتو دسته که الکی غیرفعال کنن آخه من از سرور 9 تا 14 سکه نخریدم به خاطر همین گرفتن غیرفعال کردن بیخودی لطفا غیرفعال نکنید چون من به بازی های الکی پول نمیدم
اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره.دیگه کاری بوده که گذشته
یه هفته از سرور 14 افتادم عقب
مجبوری این کار رو بکنی؟؟!!!
جانشینش باشی بهتره.تا الکی خودت ضرر کنی؟!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره.دیگه کاری بوده که گذشته [/div][/quote]
یه هفته از سرور 14 افتادم عقب[/div][/quote]
اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره.دیگه کاری بوده که گذشته
یه هفته از سرور 14 افتادم عقب
نه من مشکلم اینه که اینا بدون شناسایی آی پی گرفتن غیر فعال کردن
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره.دیگه کاری بوده که گذشته [/div][/quote]
یه هفته از سرور 14 افتادم عقب[/div][/quote]
جانشینش باشی بهتره.تا الکی خودت ضرر کنی؟![/div][/quote]
نه من مشکلم اینه که اینا بدون شناسایی آی پی گرفتن غیر فعال کردن
عیب نداره .منم از سرور 9 تا الان هنوز سکه نخریدم و جانشین دوستم هستم .اونم رفته ترکیه فعلا .یه هفته هم هست که فقط من میرم سر اکنتش .ولی باز هم مولتی نزدن .چرا .چون قوانین رو رعایت کردم.
حالا زدن دیگه .فک کن امتحان داشتی نیومدی بازی .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
عیب نداره .منم از سرور 9 تا الان هنوز سکه نخریدم و جانشین دوستم هستم .اونم رفته ترکیه فعلا .یه هفته هم هست که فقط من میرم سر اکنتش .ولی باز هم مولتی نزدن .چرا .چون قوانین رو رعایت کردم.
من مولتی نزدم الکی گفتم مولتیمه تازه مدرسمونم تتموم شده
این مطلب در 1392/02/30 11:57:56 نوشته شده است و در 1392/02/30 11:58:32 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]عیب نداره .منم از سرور 9 تا الان هنوز سکه نخریدم و جانشین دوستم هستم .اونم رفته ترکیه فعلا .یه هفته هم هست که فقط من میرم سر اکنتش .ولی باز هم مولتی نزدن .چرا .چون قوانین رو رعایت کردم.
حالا زدن دیگه .فک کن امتحان داشتی نیومدی بازی .[/div][/quote]
من مولتی نزدم الکی گفتم مولتیمه تازه مدرسمونم تتموم شده
شوروشو در آوردن اکانت سرور 14 500 نفر مولتی اکانت دارن من اکانت رفیقمو گفتم الکی مولتیمه بدون شناسایی ای پی گرفتن اکانت منو به مدت 7 روز غیر فعال کردن یعنی اصلا ای پی منو شناسایی نکردن که ببنن مولتیم یا نه چون واقعنی اون اکانت برای رفیقمه و من فقط یه دونه اکانت داشتم
چند تا نکته :
1- اینو باید با پشتیبانی مطرح کنی دوست عزیز. بارها گفته شده که اینجا انجمنه و کسی دسترسی به اطلاعات شما نداره و به همین دلیل قضاوت کردن، تصمیم گرفتن، متهم کردن و ... جایز نیست.
2- اگه به پستهای مشابه قبلی دقت کنی میبینی که اعلام شده فقط آی پی نشان دهنده مولتی بودن نیست و موارد زیادی چک میشه ...
3- اگه باز هم متقاعد نشدین از طریق تیکت با پشتیبانی بازی در تماس باشید و اگه دسترسی ندارید به support@kingsera.com ایمیل بزنید.
موفق باشید
این تاپیک به دلیل ثبت 12 مورد اسپم که همه حذف شدند قفل میشود.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]شوروشو در آوردن اکانت سرور 14 500 نفر مولتی اکانت دارن من اکانت رفیقمو گفتم الکی مولتیمه بدون شناسایی ای پی گرفتن اکانت منو به مدت 7 روز غیر فعال کردن یعنی اصلا ای پی منو شناسایی نکردن که ببنن مولتیم یا نه چون واقعنی اون اکانت برای رفیقمه و من فقط یه دونه اکانت داشتم:oops:[/div][/quote]
چند تا نکته :
1- اینو باید با پشتیبانی مطرح کنی دوست عزیز. بارها گفته شده که اینجا انجمنه و کسی دسترسی به اطلاعات شما نداره و به همین دلیل قضاوت کردن، تصمیم گرفتن، متهم کردن و ... جایز نیست.
2- اگه به پستهای مشابه قبلی دقت کنی میبینی که اعلام شده فقط آی پی نشان دهنده مولتی بودن نیست و موارد زیادی چک میشه ...
3- اگه باز هم متقاعد نشدین از طریق تیکت با پشتیبانی بازی در تماس باشید و اگه دسترسی ندارید به support@kingsera.com ایمیل بزنید.
موفق باشید
این تاپیک به دلیل ثبت 12 مورد اسپم که همه حذف شدند قفل میشود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.