emperatoor11
سلام.نظرتون درباره ی بیشتر شدن راهای خرید سکه چیه؟بیشتر بازیها راهای دیگه ای هم دارند.خیلیها کارت ندارند و منم که کارتمو گم کردم و راهای کسب سکه رایگان هم که بسته شده.به نظرتون چه راهایی بذارند خوبه؟من خودم یک پیشنهاد دارم.مثلا از راه تلفن زنگ بزنی به یک اپراطور عصرپادشاهان و ازت پول کم کنه.
همونطور که همه به نوعی در جریان قرار گرفتین، بحث اعطای سکه های رایگان بازی چند روزی هست که منتفی شده. علتش رو هم تقریبا همه میدونن ولی دوباره توضیح میدم در موردش.
متاسفانه تقریبا بیشتر از 95 درصد دوستانیکه تمایل داشتن سکه رایگان بگیرن دوستانی بودن که بصورت مولتی فعالیت میکردن و این امر تبعات زیادی هم برای بازی و هم برای بازیکنان ایجاد میکرد. این شد که این بخش کلا حذف شد از روند بازی.
اما در مورد مطلب بعدیتون در خصوص روشهای دیگه شارژ سکه، عصرپادشاهان چند وقتی هست که با چند تا از اپراتورهای مختلف مخابراتی در حال مذاکره برای راه اندازی سرویسهای متنوعی میباشد که متعاقبا توضیحات بیشتر در موردش اعلام خواهد شد.
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت
قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام.نظرتون درباره ی بیشتر شدن راهای خرید سکه چیه؟بیشتر بازیها راهای دیگه ای هم دارند.خیلیها کارت ندارند و منم که کارتمو گم کردم و راهای کسب سکه رایگان هم که بسته شده.به نظرتون چه راهایی بذارند خوبه؟من خودم یک پیشنهاد دارم.مثلا از راه تلفن زنگ بزنی به یک اپراطور عصرپادشاهان و ازت پول کم کنه.[/div][/quote]
همونطور که همه به نوعی در جریان قرار گرفتین، بحث اعطای سکه های رایگان بازی چند روزی هست که منتفی شده. علتش رو هم تقریبا همه میدونن ولی دوباره توضیح میدم در موردش.
متاسفانه تقریبا بیشتر از 95 درصد دوستانیکه تمایل داشتن سکه رایگان بگیرن دوستانی بودن که بصورت مولتی فعالیت میکردن و این امر تبعات زیادی هم برای بازی و هم برای بازیکنان ایجاد میکرد. این شد که این بخش کلا حذف شد از روند بازی.
اما در مورد مطلب بعدیتون در خصوص روشهای دیگه شارژ سکه، عصرپادشاهان چند وقتی هست که با چند تا از اپراتورهای مختلف مخابراتی در حال مذاکره برای راه اندازی سرویسهای متنوعی میباشد که متعاقبا توضیحات بیشتر در موردش اعلام خواهد شد.
موفق باشید