چطوری مخ بزنی تا گنده ها بیا اتحادت؟
زندگی عجب دنیایی فکر میکنی بزرگه ولی کوچیکه خیلی چیزا رو فکرش هم نمیکنی ولی اتفاق میوفته
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
عضو گیری 1392/02/26 20:07:25
چطوری مخ بزنی تا گنده ها بیا اتحادت؟
زندگی عجب دنیایی فکر میکنی بزرگه ولی کوچیکه خیلی چیزا رو فکرش هم نمیکنی ولی اتفاق میوفته
|
|
1392/02/26 21:04:35
هیچ طوری باید گنده هاتواتحادت باشن تاکوچیکابیان اتحادت دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم مدیر هم که تایپکموقفل وحذف دوال سرور15 |
|
1392/02/26 22:43:07
باید خودت گنده باشی و رفیق داشته باشی کاراکتر باقیمانده: 120
this is it |
|
1392/02/27 01:12:45
باید همون اول شروع بازی اتحادت را بزنی و اسمش را بزاری MAVARA
:lolنخند XD
|
|
1392/02/27 17:41:18
تو زندگیش یه بار راست گفت اونم الان بود.خخخ اگه آدم به معجزه معتقد نبود روزی ده بار
نمیرفت سر یخچال تا چیزی که می خوادو پیدا کنه ! ایا شما هم معتقدید؟ |
|
1392/02/27 18:37:02
بهتر اینه که تو سرور های 5 ام به بعدت امتحاد بزنی و قبل اون برو تو اتحادای دیگه و تا میتونی خودتو بکش بالا .اینا هم بگم باید برای هم کار کنید نه برای پیشرفت خودتون فقط .
اگه بخوای اتحاد بزنی یکم خودت باید از بعضی چیزا بگزری .گاهی اوقات خود مدیرا ضعیف تر از بچه ها میشن .پس بهتر تو اتحاد با تجربه ها باشی. اون دوستمونم که راه داده بود راه خوبیه ولی درست نیست .اسم یه اتحاد رو بهم میریزی و آبروی اتحاد رو میبره .یه اتحاد مثل یه کشوره. بهتر اینکارا نکنیم .یه بار یه نفر یه همچین کاری کرد و اسم اتححاد سابقه داری رو بدون اجازه پیشکسوتانش با * استفاده کرد و همش باید در حال جنگ باشه.بوده .بعضی وقتا هم پشیمون میشی شاید اتحاد قبلی بدخواه داشته باشه و مجبور به صدمه دیدن بشی. من خودم تو یه اتحادی بودم که بیشترین حمله ها رو داشتن روش میزدن .مثلا تعدااد بازیکنای محاجم اکثرا کمتر از 500 نفر هست ولی ما با تعداد بیشتری در جنگ بودیم فک کنم با هفت 8 تا اتحاد و زیر مجموعه هاشون میجنگیدیم آخر سر هم خودشون به تمنا افتادن .ولی فارم های توپولی شده بودن نباید ولشون میکردیم.نصف سرور دست ما بود .انگار کسی چپ جزات نداره نگاه کنه. سلام دوستان
مجددا باز گشتم |
منوی کاربری
|
||