من بیش ترنیزه میسازم ولی میدونم باسه حمله کاراشتباهیه ولی چه کنم منابع پایین
منم همینکار رو کردم ولی واسه دفاع حرف نداره؟؟!!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div]من بیش ترنیزه میسازم ولی میدونم باسه حمله کاراشتباهیه ولی چه کنم منابع پایین[/div][/quote]
باسه دفاع نیزه وکمان بهترینن ولی حمله شوالیه وشمشیر ولی کلاباهمه نیروهام اتک ول میدم
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div]من بیش ترنیزه میسازم ولی میدونم باسه حمله کاراشتباهیه ولی چه کنم منابع پایین[/div][/quote]
منم همینکار رو کردم ولی واسه دفاع حرف نداره؟؟!!![/div][/quote]
باسه دفاع نیزه وکمان بهترینن ولی حمله شوالیه وشمشیر ولی کلاباهمه نیروهام اتک ول میدم
اتک ول میدم یعنی چی؟؟؟!!
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div]من بیش ترنیزه میسازم ولی میدونم باسه حمله کاراشتباهیه ولی چه کنم منابع پایین[/div][/quote]
باسه دفاع نیزه وکمان بهترینن ولی حمله شوالیه وشمشیر ولی کلاباهمه نیروهام اتک ول میدم[/div][/quote]
اتک ول میدم یعنی چی؟؟؟!!
من شمشیرزن میسازم بیشتر چون تو هجوم خوبه و منابع کمی میخواد تو بعضی از شهرام هم نیزه میزنم برای دفاع
آفرین.ولی فکر کنم بهترین کار اینه از هر دو به ی اندازه داشته باشی؟؟!!
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من شمشیرزن میسازم بیشتر چون تو هجوم خوبه و منابع کمی میخواد تو بعضی از شهرام هم نیزه میزنم برای دفاع[/div][/quote]
اتک ول میدم یعنی چی؟؟؟!!
اتک به معنای حمله هست عزیزم
دیگه اسپم نمیدیم
دوال سرور15
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div]من بیش ترنیزه میسازم ولی میدونم باسه حمله کاراشتباهیه ولی چه کنم منابع پایین[/div][/quote]
باسه دفاع نیزه وکمان بهترینن ولی حمله شوالیه وشمشیر ولی کلاباهمه نیروهام اتک ول میدم[/div][/quote]
اتک ول میدم یعنی چی؟؟؟!![/div][/quote]
اتک به معنای حمله هست عزیزم
من شمشیرزن میسازم بیشتر چون تو هجوم خوبه و منابع کمی میخواد تو بعضی از شهرام هم نیزه میزنم برای دفاع
باید همه ی نیروهاروداشته باشی
دیگه اسپم نمیدیم
دوال سرور15
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من شمشیرزن میسازم بیشتر چون تو هجوم خوبه و منابع کمی میخواد تو بعضی از شهرام هم نیزه میزنم برای دفاع[/div][/quote]
آفرین.ولی فکر کنم بهترین کار اینه از هر دو به ی اندازه داشته باشی؟؟!![/div][/quote]
باید همه ی نیروهاروداشته باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.