سلام دوستان یه چند وقتیه پیام های بیش از 1 خط من تو بازی ارسال نمیشه.مجبورم پیام طولانیو خورد خورد بفرستم.این کار اعصابمو دیگه خورد کرده کسی میدونه برای چیه از پشتیبانی پرسیدم گفتن کش مرور گرتو پاک کن یا از نسخه های جدید مرورگر ها استفاده کن من کش مرورگرمو پاک کردم از کروم هم استفاده میکنم از فایر فاکسم امتحان کردم ولی باز همین طوریه . کسی میدونه بخاطر چیه
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
سلام دوستان یه چند وقتیه پیام های بیش از 1 خط من تو بازی ارسال نمیشه.مجبورم پیام طولانیو خورد خورد بفرستم.این کار اعصابمو دیگه خورد کرده کسی میدونه برای چیه از پشتیبانی پرسیدم گفتن کش مرور گرتو پاک کن یا از نسخه های جدید مرورگر ها استفاده کن من کش مرورگرمو پاک کردم از کروم هم استفاده میکنم از فایر فاکسم امتحان کردم ولی باز همین طوریه . کسی میدونه بخاطر چیه
من الان تو سرور13 یه دفعه سرعتم اومد رو سرعت لاکپشت خدایی حتی نمیتونم پیام هارو باز کنم ولی وارد یه سرور دیگه شدم اصلا اینطوری نیست سرعتشم عالیه عجب گیری کردیما من وسط جنگ بودم داشتم نیرو روانه میکردم وا با 2 اتحاد دیگه هماهنگی میکردم همش عقب افتاد
دم مدیر گرم که سالی یه بار جواب مارو میده اما با این حالم بهترین بازیه استراتژیکه انلاینو دارن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من که مشکلی ندارم[/div][/quote]
من الان تو سرور13 یه دفعه سرعتم اومد رو سرعت لاکپشت خدایی حتی نمیتونم پیام هارو باز کنم ولی وارد یه سرور دیگه شدم اصلا اینطوری نیست سرعتشم عالیه عجب گیری کردیما من وسط جنگ بودم داشتم نیرو روانه میکردم وا با 2 اتحاد دیگه هماهنگی میکردم همش عقب افتاد:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
من الان تو سرور13 یه دفعه سرعتم اومد رو سرعت لاکپشت خدایی حتی نمیتونم پیام هارو باز کنم ولی وارد یه سرور دیگه شدم اصلا اینطوری نیست سرعتشم عالیه عجب گیری کردیما من وسط جنگ بودم داشتم نیرو روانه میکردم وا با 2 اتحاد دیگه هماهنگی میکردم همش عقب افتاد
سرعتت کمه حتما من که مشکلی ندارم
به شتیبانی بگو
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]nima232[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من که مشکلی ندارم[/div][/quote]
من الان تو سرور13 یه دفعه سرعتم اومد رو سرعت لاکپشت خدایی حتی نمیتونم پیام هارو باز کنم ولی وارد یه سرور دیگه شدم اصلا اینطوری نیست سرعتشم عالیه عجب گیری کردیما من وسط جنگ بودم داشتم نیرو روانه میکردم وا با 2 اتحاد دیگه هماهنگی میکردم همش عقب افتاد:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
سرعتت کمه حتما من که مشکلی ندارم
به شتیبانی بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.