ببخشید اتحاد یعنی اگه کسی به زیر مجموعه ام حمله کنه به منم حمله میشه و چیزی کسر میشه ؟ در مورد اتحاد بهم اطلاعات بدید بخش راهنما رو هم خوندم متوججه نشدم
ببخشید اتحاد یعنی اگه کسی به زیر مجموعه ام حمله کنه به منم حمله میشه و چیزی کسر میشه ؟ در مورد اتحاد بهم اطلاعات بدید بخش راهنما رو هم خوندم متوججه نشدم
:?:
هربازی کن بایدوارداتحادی بشه که ازنظر منابع ونیروتامین بشه یعنی یه پشتوانه واماسوال شمااگه اتحادشمازیرمجموعه باشه ویه نفربه اعضای زیرمجموعه ی شماحمله کنه طبیعتاشمابایداززیرمجموعتون به هرنحوی دفاع کنیداگه سوال دیگه ای هست بفرماییدتاپاسخ دهم
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]ببخشید اتحاد یعنی اگه کسی به زیر مجموعه ام حمله کنه به منم حمله میشه و چیزی کسر میشه ؟ در مورد اتحاد بهم اطلاعات بدید بخش راهنما رو هم خوندم متوججه نشدم
:?:[/div][/quote]
هربازی کن بایدوارداتحادی بشه که ازنظر منابع ونیروتامین بشه یعنی یه پشتوانه واماسوال شمااگه اتحادشمازیرمجموعه باشه ویه نفربه اعضای زیرمجموعه ی شماحمله کنه طبیعتاشمابایداززیرمجموعتون به هرنحوی دفاع کنیداگه سوال دیگه ای هست بفرماییدتاپاسخ دهم
نه عزیزم چیزی از تو کسر نمیشه فقط از اون کسی که بهش حمله شده منابع کم میشه یا اگر با منجنیق و دژکوب بهش حمله کرده باشن ساختمون های خودش آسیب میبینن .ولی اتحاد برای این ساخته شده که چند نفر کنار هم به هم کمک کنن تا بتونن به هدف های اصلی بازی یعنی تسخیر اردوگاه یا شهر گینگیز ها برسن تو میتونی با دعوت بازیکن ها به اتحادت و جذب بازیکن اتحادت رو قوی تر کنی و شانس گرفتن مدال یا زدن کتیبه یا هر جایزه ی دیگه ای رو برای خودت و اتحادت بیشتر کنی
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
نه عزیزم چیزی از تو کسر نمیشه فقط از اون کسی که بهش حمله شده منابع کم میشه یا اگر با منجنیق و دژکوب بهش حمله کرده باشن ساختمون های خودش آسیب میبینن .ولی اتحاد برای این ساخته شده که چند نفر کنار هم به هم کمک کنن تا بتونن به هدف های اصلی بازی یعنی تسخیر اردوگاه یا شهر گینگیز ها برسن تو میتونی با دعوت بازیکن ها به اتحادت و جذب بازیکن اتحادت رو قوی تر کنی و شانس گرفتن مدال یا زدن کتیبه یا هر جایزه ی دیگه ای رو برای خودت و اتحادت بیشتر کنی;)
نه انیشتن !!! منظور از زیر مجموعه اعضای اتحادشه
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]ببخشید اتحاد یعنی اگه کسی به زیر مجموعه ام حمله کنه به منم حمله میشه و چیزی کسر میشه ؟ در مورد اتحاد بهم اطلاعات بدید بخش راهنما رو هم خوندم متوججه نشدم
هربازی کن بایدوارداتحادی بشه که ازنظر منابع ونیروتامین بشه یعنی یه پشتوانه واماسوال شمااگه اتحادشمازیرمجموعه باشه ویه نفربه اعضای زیرمجموعه ی شماحمله کنه طبیعتاشمابایداززیرمجموعتون به هرنحوی دفاع کنیداگه سوال دیگه ای هست بفرماییدتاپاسخ دهم[/div][/quote]
نه انیشتن !!! منظور از زیر مجموعه اعضای اتحادشه:D
نه انیشتن !!! منظور از زیر مجموعه اعضای اتحادشه
گفته که زیرمجموعه
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]ببخشید اتحاد یعنی اگه کسی به زیر مجموعه ام حمله کنه به منم حمله میشه و چیزی کسر میشه ؟ در مورد اتحاد بهم اطلاعات بدید بخش راهنما رو هم خوندم متوججه نشدم
هربازی کن بایدوارداتحادی بشه که ازنظر منابع ونیروتامین بشه یعنی یه پشتوانه واماسوال شمااگه اتحادشمازیرمجموعه باشه ویه نفربه اعضای زیرمجموعه ی شماحمله کنه طبیعتاشمابایداززیرمجموعتون به هرنحوی دفاع کنیداگه سوال دیگه ای هست بفرماییدتاپاسخ دهم[/div][/quote]
نه انیشتن !!! منظور از زیر مجموعه اعضای اتحادشه:D[/div][/quote]
گفته که زیرمجموعه
بله منظورم اعضای اتحادم بود... مثلا اگه چیزی کسب کنیم هم مال اونا میشه هم من !!!! یا فقط من !!!! واقعا ممنون میشم در این رابطه ها اطلاعات بدید
مثلا مدال؟
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]بله منظورم اعضای اتحادم بود... مثلا اگه چیزی کسب کنیم هم مال اونا میشه هم من !!!! یا فقط من !!!! واقعا ممنون میشم در این رابطه ها اطلاعات بدید[/div][/quote]
مثلا مدال؟
بله منظورم اعضای اتحادم بود... مثلا اگه چیزی کسب کنیم هم مال اونا میشه هم من !!!! یا فقط من !!!! واقعا ممنون میشم در این رابطه ها اطلاعات بدید
اگه مدال بگیرید مال اتحاد میشه
یا کتیبه جاودان که باعث افتخار اتحاده
inera@att.net
[quote][div][b]somayeh65[/b][/div][div]بله منظورم اعضای اتحادم بود... مثلا اگه چیزی کسب کنیم هم مال اونا میشه هم من !!!! یا فقط من !!!! واقعا ممنون میشم در این رابطه ها اطلاعات بدید[/div][/quote]
اگه مدال بگیرید مال اتحاد میشه
یا کتیبه جاودان که باعث افتخار اتحاده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.