می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟
منم میخواستم راهنمایتون کنم نه کم نمیشه
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
hadi2216 s13 (فروشی فوری)
s15 ??????
[quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
منم میخواستم راهنمایتون کنم :) نه کم نمیشه
نه ربطی نداره ولی اگه نبرد بفرستین از تمدنتون کم میشه ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
فقط درصورتی از تمدن کم میشه که منجنیق یا دزکوب استفاده کنی (هر حمله با منجنیق 100 تا از تمدن کم میکنه و حمله با دژ کوب 50 تا از تمدن کم میکنه )
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
s15 ??????
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
نه ربطی نداره ولی اگه نبرد بفرستین از تمدنتون کم میشه ...[/div][/quote]
فقط درصورتی از تمدن کم میشه که منجنیق یا دزکوب استفاده کنی (هر حمله با منجنیق 100 تا از تمدن کم میکنه و حمله با دژ کوب 50 تا از تمدن کم میکنه )
نه ولی اگه میخوای بسازی کم میشه
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
نه ولی اگه میخوای بسازی کم میشه8-)
به سوال توجه کن نپرسیده برای ساختش گفته برای غارت کردن یا نبرد
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
s15 ??????
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
نه ولی اگه میخوای بسازی کم میشه8-)[/div][/quote]
عزیزم اشتباه نکن حمله با منجنیق و دژکوب 100 تا و حمله نبرد تنها با سرباز ها 50 تا کم میکنه
این مطلب در 1392/02/12 15:09:31 نوشته شده است و در 1392/02/12 15:09:47 ویرایش شده است .
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
[quote][div][b]atila[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
نه ربطی نداره ولی اگه نبرد بفرستین از تمدنتون کم میشه ...[/div][/quote]
فقط درصورتی از تمدن کم میشه که منجنیق یا دزکوب استفاده کنی (هر حمله با منجنیق 100 تا از تمدن کم میکنه و حمله با دژ کوب 50 تا از تمدن کم میکنه )[/div][/quote]
عزیزم اشتباه نکن حمله با منجنیق و دژکوب 100 تا و حمله نبرد تنها با سرباز ها 50 تا کم میکنه
خب شمابه نوشته ی من توجه کن نه
این مطلب در 1392/02/12 17:07:27 نوشته شده است و در 1392/02/12 17:07:49 ویرایش شده است .
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]atila[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]tannaz_goli[/b][/div][div]می خواستم بدونم اگر نیرو برای جاسوسی یا نبرد بفرستیم از منابعمون کم می شه ؟[/div][/quote]
نه ولی اگه میخوای بسازی کم میشه8-)[/div][/quote]
به سوال توجه کن نپرسیده برای ساختش گفته برای غارت کردن یا نبرد [/div][/quote]
خب شمابه نوشته ی من توجه کن نه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.