دوستان من از 25 اردیبهشت امتحاناتم شروع میشه و دیگه پای بازی نمیتونم بیام به نظرتون چیکار کنم براش شهرام من 24 تا شهر دارم توی سرور 9 به نظرتون چیکار کنم؟
این مطلب در 1392/02/09 13:03:07 نوشته شده است و در 1392/02/09 13:03:41 ویرایش شده است .
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
دوستان من از 25 اردیبهشت امتحاناتم شروع میشه و دیگه پای بازی نمیتونم بیام به نظرتون چیکار کنم براش شهرام من 24 تا شهر دارم توی سرور 9 به نظرتون چیکار کنم؟
بزار تو استراحت
البته قرمز شی اخراجت میکنم:)
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]دوستان من از 25 اردیبهشت امتحاناتم شروع میشه و دیگه پای بازی نمیتونم بیام به نظرتون چیکار کنم براش شهرام من 24 تا شهر دارم توی سرور 9 به نظرتون چیکار کنم؟[/div][/quote]
خوب 2 کار میتونی بکنی یا برو تو حالت استراحت یا یکی پیدا کن که بهش اعتماد داشته باشی و جای تو فعلا شهراتو ببره بالا البته اگه دوستای خوبی تو سرورت داری میتونی از اونا استفاده کنی به عنوان جانشینت
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]دوستان من از 25 اردیبهشت امتحاناتم شروع میشه و دیگه پای بازی نمیتونم بیام به نظرتون چیکار کنم براش شهرام من 24 تا شهر دارم توی سرور 9 به نظرتون چیکار کنم؟[/div][/quote]
[i][b]خوب 2 کار میتونی بکنی یا برو تو حالت استراحت یا یکی پیدا کن که بهش اعتماد داشته باشی و جای تو فعلا شهراتو ببره بالا البته اگه دوستای خوبی تو سرورت داری میتونی از اونا استفاده کنی به عنوان جانشینت[/b][/i]
فکر نکنم اتحادی عضوشو که 19000 جمعیت داره اخراج کنه چون هرچندم قوی باشه به عضواش نیاز داره من خودم تو 80 سردار بودم یه مدتی نتونستم بیام کسی بیرونم نکرد چون بهم احتیاج داشتن
[quote][div][b]بابک خان[/b][/div][div]
بزار تو استراحت
البته قرمز شی اخراجت میکنم:)
[/div][/quote]
[u][i]فکر نکنم اتحادی عضوشو که 19000 جمعیت داره اخراج کنه چون هرچندم قوی باشه به عضواش نیاز داره من خودم تو 80 سردار بودم یه مدتی نتونستم بیام کسی بیرونم نکرد چون بهم احتیاج داشتن[/i][/u]
من فردا امتحان ادبیات فارسی ترم دوم دارم ولی تاحالا هیچ نخوندم و نخواهم هوند چون حوصله ندارم ...
منم مثل تو
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من فردا امتحان ادبیات فارسی ترم دوم دارم ولی تاحالا هیچ نخوندم و نخواهم هوند چون حوصله ندارم ...[/div][/quote]
منم مثل تو
باید مثل من باشین با برنامه ریزی برین جلو (میخواستم بگم خرخونم)
منم نخوندم فردا امتحان عربی شفاهی ترم هم دارم
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
باید مثل من باشین با برنامه ریزی برین جلو (میخواستم بگم خرخونم):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock:
منم نخوندم فردا امتحان عربی شفاهی ترم هم دارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.