ascendergrey
سعید 2013
ascendergrey
سلام
من 68 تا مشاور برای محاصره(توی حمله اول) فرستادم ولی 40 ساعت طول میکشه تا شهر تسخیر بشه!
این عادیه یا باگ هست؟
اخه هر مشاور باید بین 15 دقیقه تا 8 ساعت زمانو کم کنه هرجور حساب میکنم با وجود این 40 ساعت باشه زیاده!
بله عادیه تا 35 تا مشاور بیشتر تاثیری نداره
اگر 1000 تایی به بالا تسخیر کنی بالای 35 ساعته که با استفاده از دعا و نیایش همون شهری که تسخیر فرستادی زمانش رو میتونی تا 30 ساعت کاهش بدی
ولی اگر زیر 900 تایی تسخیر بزنی یعنی 899 به پایین زمان محاصره زیر 30 ساعت خواهد بود که با مراسمات ممکنه زیر 24 ساعت محاصرت تموم شه
عه این 35 تا مشاور رو از کجا فهمیدین؟ اخه راهنمای بازی رو خوندم هیچ محدودیتی نزاشته بود قشنگ کلی منابعم رفت
که اگه صد در صد 35 تا مشاور فقط تاثیر داره دیگه بیشتر نسازم
بله برادر عزیز
بالاخره این همه سرور بازی کردیم هر چی شما بگید رو ما تست کردیم
نوشته تا 8 ساعت حداکثر کاهش زمان محاصرس 3 تا مشاور هم الزامیه
پس هر 4 مشاور 1 ساعت زمان کم میکنه
8 ساعت ضرب در 4 مشاور میشود 32
3 تا مشاور هم اجباری میشود 35
قابلی نداشت داداش
Ƙєηѕнι

[quote][div][b]ascendergrey[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]ascendergrey[/b][/div][div]سلام
من 68 تا مشاور برای محاصره(توی حمله اول) فرستادم ولی 40 ساعت طول میکشه تا شهر تسخیر بشه!
این عادیه یا باگ هست؟
اخه هر مشاور باید بین 15 دقیقه تا 8 ساعت زمانو کم کنه هرجور حساب میکنم با وجود این 40 ساعت باشه زیاده![/div][/quote]
بله عادیه تا 35 تا مشاور بیشتر تاثیری نداره
اگر 1000 تایی به بالا تسخیر کنی بالای 35 ساعته که با استفاده از دعا و نیایش همون شهری که تسخیر فرستادی زمانش رو میتونی تا 30 ساعت کاهش بدی
ولی اگر زیر 900 تایی تسخیر بزنی یعنی 899 به پایین زمان محاصره زیر 30 ساعت خواهد بود که با مراسمات ممکنه زیر 24 ساعت محاصرت تموم شه[/div][/quote]
عه این 35 تا مشاور رو از کجا فهمیدین؟ اخه راهنمای بازی رو خوندم هیچ محدودیتی نزاشته بود قشنگ کلی منابعم رفت
که اگه صد در صد 35 تا مشاور فقط تاثیر داره دیگه بیشتر نسازم[/div][/quote]
بله برادر عزیز
بالاخره این همه سرور بازی کردیم هر چی شما بگید رو ما تست کردیم
نوشته تا 8 ساعت حداکثر کاهش زمان محاصرس 3 تا مشاور هم الزامیه
پس هر 4 مشاور 1 ساعت زمان کم میکنه
8 ساعت ضرب در 4 مشاور میشود 32
3 تا مشاور هم اجباری میشود 35
قابلی نداشت داداش :mrgreen: