hitman_47
سعید 2013
hitman_47
با درود فراوان به اعضا و کارشناسان انجمن
راستش من بعد حدود ۱۵ سال برگشتم به بازی تا اوقات فراغتمو بگذرونم ولی با چیز هایی مواجه شدم که واقعا باورپذیر نیستن...
زمانی که ما بازی میکردیم کارشناسان و پشتیبانی و پلیس سایت تمام هم و غمشون این بود که بازی عادلانه باشه هرکسی یک اکانت داشته باشه و ناجوانمردانه پیش نره ولی مثل اینکه جدیدا با توجه به اوضاع اقتصادی تمام هم و غمشون رو گذاشتن روی کسب درامد و فروش سکه به مولتی باز ها!
با توجه به وضعیت وخیم و نابرابر سرور های فست (اکسپرس و سوپر) که پر از مولتی پلیره کلا ۲۰۰ تا پلیر نداره ولی هزاران مولتی توش هست
تقاضا میکنم برای بچه هایی که میخوان بی دردسر و در فضایی عادلانه تر بازی کنن یک سرور کلاسیک برگزار بشه
سرور های کلاسیک با توجه به مدت زیادی که داره و کند بودن تمام فرایند هاش عرصه رو برای مولتی باز ها تنگ تر میکنه چون فعالیت در اون نیاز به وقت و هزینه بیشتری داره خیلی خیلی بیشتر و احتمالا برای مولتی پلیر ها صرفه اقتصادی نداشته باشه که بخوان وقت و هزینشونو در این سرور هدر بدن
البته با توجه به مسیری که عصر پادشاهان در پیش گرفته بعیده که سرور های بلند رو به بازی برگردونه چون مثل اینکه جدیدا نه برای بازی با شرایط برابر بلکه برای کسب درامد از مولتی پلیر ها سرور دایر میکنه...
امیدوارم اگه جسارتی در کلام من هست به بزرگواری خودتون ببخشید!
دوست عزیز دیگه کسی برا یه تومن پول جایزه نمیاد بازی کنه همه میلیونی خرج میکنن که فقط سرگرم شن... یک دهم پولشون هم بر نمیگرده
ضمنا پشتیبانی بازی دیگه وجود نداره عزیزممم برنامه سرور ها اینه
شروع سرور
خرج میلیونی
پایان سرور
شروع سرور
خرج ملیونی
پایان سرور
و این چرخه ادامه داره...

سعید جان مرسی وقت گذاشتی پاسخ دادی انجمن دیگه مثل سابق نیست قبلا 1 دقیقه بعد واکنش و نقل و قول میشد الان یه قرن میگذره... پشتیبانی هم که اونطوری...
عزیزم مثل اینکه متوجه عرایضم نشدی یا فکر کنم من بد بیان کردم
ولی درکل من با خرج کردن مخالف نیستم همه باید هزینه کنن اتفاقا وگرنه رشد نمیکنن
فقط خواستم سرور کلاسیک بذارن تا فضا رقابتی تر باشه تو سرورای فست به شدت تعداد مولتی بالاست
ولی تو کلاسیک یحتمل باید کمتر بشه چون زمان برتر و هزینه سازتره
پس شرایط برای بازی عادلانه تر تو سرورای کلاسیک بهتره
که البته کارشناسی هم از طرف بازی تو انجمن درکار نیست که بهمون بگه ایا سرور کلاسیک برمیگرده یا نه !قدیما بود یادش بخیر
بهرحال مرسی که جواب دادی حس خانه ارواح میداد انجمن
بله فرمایش شما کاملا درسته
ولی شخصی که بخواد بازی کنه برا کلاسیک هم مولتی میاره فرق آنچنان نداره
شاید یکم کم تر بشه ولی از لحاظ صرف هزینه درسته یکم بالا تره چون زمانش طولانی تره ولی برا عوامل بازی نمیصرفه یه سرور رو 210 روز باز نگه دارن
هر سروری که باز میکنن براشون هزینه داره (فضای ابری اختصاصی خودشون برای نگهداری اطلاعاتش و پایگاه داده هاش) هزینه های تعمیر و نگهداری سرور هم هست چون تیم فنی باید روزانه چک کنه مشکلی باشه (اگر حال کردن ) برطرف کنن

برای همین سرور های سریع تر به صرفه تره براشون
اگر همینم نصرفه مطمین باش سوپر اکسپرس هم حذف میکنن فقط اسپید میدن
این مطلب در 1405/02/20 12:35:13 نوشته شده است و در 1405/02/20 12:36:35 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι

[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][b]با درود فراوان به اعضا و کارشناسان انجمن
راستش من بعد حدود ۱۵ سال برگشتم به بازی تا اوقات فراغتمو بگذرونم ولی با چیز هایی مواجه شدم که واقعا باورپذیر نیستن...
زمانی که ما بازی میکردیم کارشناسان و پشتیبانی و پلیس سایت تمام هم و غمشون این بود که بازی عادلانه باشه هرکسی یک اکانت داشته باشه و ناجوانمردانه پیش نره ولی مثل اینکه جدیدا با توجه به اوضاع اقتصادی تمام هم و غمشون رو گذاشتن روی کسب درامد و فروش سکه به مولتی باز ها!
با توجه به وضعیت وخیم و نابرابر سرور های فست (اکسپرس و سوپر) که پر از مولتی پلیره کلا ۲۰۰ تا پلیر نداره ولی هزاران مولتی توش هست
تقاضا میکنم برای بچه هایی که میخوان بی دردسر و در فضایی عادلانه تر بازی کنن یک سرور کلاسیک برگزار بشه
سرور های کلاسیک با توجه به مدت زیادی که داره و کند بودن تمام فرایند هاش عرصه رو برای مولتی باز ها تنگ تر میکنه چون فعالیت در اون نیاز به وقت و هزینه بیشتری داره خیلی خیلی بیشتر و احتمالا برای مولتی پلیر ها صرفه اقتصادی نداشته باشه که بخوان وقت و هزینشونو در این سرور هدر بدن
البته با توجه به مسیری که عصر پادشاهان در پیش گرفته بعیده که سرور های بلند رو به بازی برگردونه چون مثل اینکه جدیدا نه برای بازی با شرایط برابر بلکه برای کسب درامد از مولتی پلیر ها سرور دایر میکنه...
امیدوارم اگه جسارتی در کلام من هست به بزرگواری خودتون ببخشید![/b][/div][/quote]
دوست عزیز دیگه کسی برا یه تومن پول جایزه نمیاد بازی کنه همه میلیونی خرج میکنن که فقط سرگرم شن... یک دهم پولشون هم بر نمیگرده
ضمنا پشتیبانی بازی دیگه وجود نداره عزیزممم برنامه سرور ها اینه
شروع سرور
خرج میلیونی
پایان سرور
شروع سرور
خرج ملیونی
پایان سرور
و این چرخه ادامه داره...:lol:[/div][/quote]
[b]سعید جان مرسی وقت گذاشتی پاسخ دادی انجمن دیگه مثل سابق نیست قبلا 1 دقیقه بعد واکنش و نقل و قول میشد الان یه قرن میگذره... پشتیبانی هم که اونطوری...
عزیزم مثل اینکه متوجه عرایضم نشدی یا فکر کنم من بد بیان کردم
ولی درکل من با خرج کردن مخالف نیستم همه باید هزینه کنن اتفاقا وگرنه رشد نمیکنن
فقط خواستم سرور کلاسیک بذارن تا فضا رقابتی تر باشه تو سرورای فست به شدت تعداد مولتی بالاست
ولی تو کلاسیک یحتمل باید کمتر بشه چون زمان برتر و هزینه سازتره
پس شرایط برای بازی عادلانه تر تو سرورای کلاسیک بهتره
که البته کارشناسی هم از طرف بازی تو انجمن درکار نیست که بهمون بگه ایا سرور کلاسیک برمیگرده یا نه !قدیما بود یادش بخیر
بهرحال مرسی که جواب دادی حس خانه ارواح میداد انجمن [/b][/div][/quote]
بله فرمایش شما کاملا درسته
ولی شخصی که بخواد بازی کنه برا کلاسیک هم مولتی میاره فرق آنچنان نداره
شاید یکم کم تر بشه ولی از لحاظ صرف هزینه درسته یکم بالا تره چون زمانش طولانی تره ولی برا عوامل بازی نمیصرفه یه سرور رو 210 روز باز نگه دارن
هر سروری که باز میکنن براشون هزینه داره (فضای ابری اختصاصی خودشون برای نگهداری اطلاعاتش و پایگاه داده هاش) هزینه های تعمیر و نگهداری سرور هم هست چون تیم فنی باید روزانه چک کنه مشکلی باشه (اگر حال کردن ) برطرف کنن :mrgreen:
برای همین سرور های سریع تر به صرفه تره براشون
اگر همینم نصرفه مطمین باش سوپر اکسپرس هم حذف میکنن فقط اسپید میدن :icon_4: