cernel
سال ۹۳ اخرین بارهایی بود که اینجا بودم ... اون موقع ۱۶ ۱۵ سالم بود ... الان ۲۷ سالمه ... حس عجیبیه ... چت هام ... پیام هام ... آدم هایی که الان اصلا ازشون خبر ندارم کجان و جه میکنن ... زنده ان ؟ مرده ان ؟ کجان ؟ از mmd fatide بگیر تا grobs ... ادمین هایی که اون موقع بودن و خیلیا ... امیدوارام همشون خوب باشن .... تو این روزگار جنگ و مصیب و مرگ ... اون موقع ها بچه بودیم و خوش ... روزگار خوبی بود دلم واسه اون دوران تنگ شده ...
(نه به هیچی اکانتم دست زدم نه عوضش میکنم، میزارم همون حالت بچگونه بمونه چون یاداور روز های خوشه برام )
مراقب خودتون باشید <۳
هعییی داداش تو اینو میگی من 15 سالم بود الان سی سالمه زن و بچه و گرفتاری
هنوز که هنوزه میام هر از گاهی یه حالی میکنم
الان که دیگه بازی شده بردگی .... سکه 200 تومان قیمت کتیبه از روز تاسیس بازی تا الان بدون تغییر ... زیبا نیست ؟

این کامنت هم صد در صد به بعضیا بر میخوره حذفش میکنن بده 6
Ƙєηѕнι

[quote][div][b]cernel[/b][/div][div]سال ۹۳ اخرین بارهایی بود که اینجا بودم ... اون موقع ۱۶ ۱۵ سالم بود ... الان ۲۷ سالمه ... حس عجیبیه ... چت هام ... پیام هام ... آدم هایی که الان اصلا ازشون خبر ندارم کجان و جه میکنن ... زنده ان ؟ مرده ان ؟ کجان ؟ از mmd fatide بگیر تا grobs ... ادمین هایی که اون موقع بودن و خیلیا ... امیدوارام همشون خوب باشن .... تو این روزگار جنگ و مصیب و مرگ ... اون موقع ها بچه بودیم و خوش ... روزگار خوبی بود دلم واسه اون دوران تنگ شده ...
(نه به هیچی اکانتم دست زدم نه عوضش میکنم، میزارم همون حالت بچگونه بمونه چون یاداور روز های خوشه برام )
مراقب خودتون باشید <۳[/div][/quote]
هعییی داداش تو اینو میگی من 15 سالم بود الان سی سالمه زن و بچه و گرفتاری
هنوز که هنوزه میام هر از گاهی یه حالی میکنم
الان که دیگه بازی شده بردگی .... سکه 200 تومان قیمت کتیبه از روز تاسیس بازی تا الان بدون تغییر ... زیبا نیست ؟:icon_10:
این کامنت هم صد در صد به بعضیا بر میخوره حذفش میکنن بده 6:lol: