چی شده جریان چیه تو سرور 103 میانه بازی یک دفعه پاشیدید تو صورتمون هنوز اثرات تون هستش لامصب پاک هم نمیشه
من از اتحاد ققنوس هستم
جواب بدید بگید دقیقا مشکلتون با ما چیه لابد به خاطر 2 تا کلید طلایی که گرفتیم؟
REZA.0761
چی شده جریان چیه تو سرور 103 میانه بازی یک دفعه پاشیدید تو صورتمون هنوز اثرات تون هستش لامصب پاک هم نمیشه :icon_4:
من از اتحاد ققنوس هستم
چی شده جریان چیه تو سرور 103 میانه بازی یک دفعه پاشیدید تو صورتمون هنوز اثرات تون هستش لامصب پاک هم نمیشه
من از اتحاد ققنوس هستم
مشکلی نداشتند فقط خواستن سرورو پاکسازی کنن و نمیخوان کسی جز خودشون تو سرور باشه
قبل از شما اکانت موزیک مند موسس اتحاد اول رو خریدن چون از اوج گیری اون اتحاد و بازیکناش ترسیدند. بعد به وسیله ی همون اکانت و چندتا اکانت دیگه بچه های همون اتحاد رو زدند !
بعد هم رفتن سراغ بقیه الانم دارن اتحاد ساسانی رو میزنن....
به همین سادگی
[quote][div][b]reza0761[/b][/div][div]چی شده جریان چیه تو سرور 103 میانه بازی یک دفعه پاشیدید تو صورتمون هنوز اثرات تون هستش لامصب پاک هم نمیشه :icon_4:
من از اتحاد ققنوس هستم
جواب بدید بگید دقیقا مشکلتون با ما چیه لابد به خاطر 2 تا کلید طلایی که گرفتیم؟[/div][/quote]
مشکلی نداشتند فقط خواستن سرورو پاکسازی کنن و نمیخوان کسی جز خودشون تو سرور باشه :|
قبل از شما اکانت موزیک مند موسس اتحاد اول رو خریدن چون از اوج گیری اون اتحاد و بازیکناش ترسیدند. بعد به وسیله ی همون اکانت و چندتا اکانت دیگه بچه های همون اتحاد رو زدند !
به همین سادگی
من از اتحاد ققنوس هستم
مشکلی نداشتند فقط خواستن سرورو پاکسازی کنن و نمیخوان کسی جز خودشون تو سرور باشه
به همین سادگی
اصلا نمیدونم چی بگم توی 101 کتیبه زدن توی 102 هم به اسم اسکوبار کتیبه زدن توی 103 هم برای کتیبه اومدن
REZA.0761
[quote][div][b]r7777777[/b][/div][div][quote][div][b]reza0761[/b][/div][div]چی شده جریان چیه تو سرور 103 میانه بازی یک دفعه پاشیدید تو صورتمون هنوز اثرات تون هستش لامصب پاک هم نمیشه :icon_4:
من از اتحاد ققنوس هستم
جواب بدید بگید دقیقا مشکلتون با ما چیه لابد به خاطر 2 تا کلید طلایی که گرفتیم؟[/div][/quote]
مشکلی نداشتند فقط خواستن سرورو پاکسازی کنن و نمیخوان کسی جز خودشون تو سرور باشه :|
به همین سادگی [/div][/quote]
اصلا نمیدونم چی بگم توی 101 کتیبه زدن توی 102 هم به اسم اسکوبار کتیبه زدن توی 103 هم برای کتیبه اومدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.