[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اینو ببین مستفیض شو :
http://s9.picofile.com/file/8277635692/Moghayese.png
از من میپرسی قطعا شوالیه[/div][/quote]
یادش بخیر اون موقع ها سرور کلاسیک هم بود....
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با تجربه که شما دارید کدام یک از این نیروها تو حمله ببهتر عمل میکنن.
دستت همه دوستان درد نکنه که نظر میدن تشکر
داداش از لحاظ هجومی و دفاعی که سطح شوالیه بالاتر از تبرزنه اما فکر کنم تو حملات نوع غارت تبرزن بهتر و سریعتر غارت میکنه. ولی در کل برای حمله کردن شوالیه قویتره
[quote][div][b]vir2012[/b][/div][div]سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با تجربه که شما دارید کدام یک از این نیروها تو حمله ببهتر عمل میکنن.
دستت همه دوستان درد نکنه که نظر میدن تشکر:icon_1:[/div][/quote]
داداش از لحاظ هجومی و دفاعی که سطح شوالیه بالاتر از تبرزنه اما فکر کنم تو حملات نوع غارت تبرزن بهتر و سریعتر غارت میکنه. ولی در کل برای حمله کردن شوالیه قویتره
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با تجربه که شما دارید کدام یک از این نیروها تو حمله ببهتر عمل میکنن.
دستت همه دوستان درد نکنه که نظر میدن تشکر
توی سرعت تبرزن و شوالیه فقط دو واحد فرقشونه اندازه غارتشونم هر دو یکیه 80 واحد غارت دارن.توی حمله و دفاع شوالیه که توی آکادمی هم دفاع و هجومش رو به 20 برسونی بهترین عملکرد رو داره.ولی بهترین نیرو برا غارت کماندار سواره که بالاترین میزان غارت توی لشکریان 100 واحد رو داره سرعتشم بالاتره.بالاترین میزان غارتم مهاجر با 4000 واحد داره ولی قدرت هجومیش صفره بهتره با لشکر مهاجر فرستاده بشه ولی سرعت حرکتش خیلی پایینه
[quote][div][b]vahidko[/b][/div][div][quote][div][b]vir2012[/b][/div][div]سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با تجربه که شما دارید کدام یک از این نیروها تو حمله ببهتر عمل میکنن.
دستت همه دوستان درد نکنه که نظر میدن تشکر:icon_1:[/div][/quote]
داداش از لحاظ هجومی و دفاعی که سطح شوالیه بالاتر از تبرزنه اما فکر کنم تو حملات نوع غارت تبرزن بهتر و سریعتر غارت میکنه. ولی در کل برای حمله کردن شوالیه قویتره[/div][/quote]
توی سرعت تبرزن و شوالیه فقط دو واحد فرقشونه اندازه غارتشونم هر دو یکیه 80 واحد غارت دارن.توی حمله و دفاع شوالیه که توی آکادمی هم دفاع و هجومش رو به 20 برسونی بهترین عملکرد رو داره.ولی بهترین نیرو برا غارت کماندار سواره که بالاترین میزان غارت توی لشکریان 100 واحد رو داره سرعتشم بالاتره.بالاترین میزان غارتم مهاجر با 4000 واحد داره ولی قدرت هجومیش صفره بهتره با لشکر مهاجر فرستاده بشه ولی سرعت حرکتش خیلی پایینه :icon_8:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.