سلام
من همون 7686 قدیمم که با اکانت جدید اومدم خیلی وقت هم بود که بازی نکردم این جا هم زدم که ...
کسی با کسی کار داره اسمشو بگه حرفشو بزنه
زودتر سرور جدیدو بزنینننننن
برای خود زندگی کنیم نع برای نشان دادن ب دیگران
سلام:icon_1::icon_1:
من همون 7686 قدیمم که با اکانت جدید اومدم خیلی وقت هم بود که بازی نکردم این جا هم زدم که ...
:icon_2::icon_2:
کسی با کسی کار داره اسمشو بگه حرفشو بزنه:roll::roll:
زودتر سرور جدیدو بزنینننننن:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
واقعا حرفتو قبول دارم خیلی وقت هم بود نیومده بودم
ولی اسم اکانت خیلی مسخره بود :|
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
خیلییی کار خوبی کردی اسم اکانتتو عوض کردی : ) والا اسمت عدد بود اولا با یه کاربرای عددیه دیگه اصلا قابل تشخیص نبودی و کلا بی روح بود :/
من موندم این داستان w0 چیه تو پروفایل سرور های فعالت
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]خیلییی کار خوبی کردی اسم اکانتتو عوض کردی : ) والا اسمت عدد بود اولا با یه کاربرای عددیه دیگه اصلا قابل تشخیص نبودی و کلا بی روح بود :/[/div][/quote]
خیلییی کار خوبی کردی اسم اکانتتو عوض کردی : ) والا اسمت عدد بود اولا با یه کاربرای عددیه دیگه اصلا قابل تشخیص نبودی و کلا بی روح بود :/
بخواب سعید
معین4321
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]خیلییی کار خوبی کردی اسم اکانتتو عوض کردی : ) والا اسمت عدد بود اولا با یه کاربرای عددیه دیگه اصلا قابل تشخیص نبودی و کلا بی روح بود :/[/div][/quote]
من موندم این داستان w0 چیه تو پروفایل سرور های فعالت[/div][/quote]
بخواب سعید
بخواب سعید
معیییییییییین سرور 79 نیای رو اک بخدا یه بلایی سرت میارم
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]ali of farzad[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]خیلییی کار خوبی کردی اسم اکانتتو عوض کردی : ) والا اسمت عدد بود اولا با یه کاربرای عددیه دیگه اصلا قابل تشخیص نبودی و کلا بی روح بود :/[/div][/quote]
من موندم این داستان w0 چیه تو پروفایل سرور های فعالت[/div][/quote]
بخواب سعید[/div][/quote]
معیییییییییین سرور 79 نیای رو اک بخدا یه بلایی سرت میارم :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.